vectra'mı aldımmm :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonunda arayışlarım sona erdi güzel bi vectra a buldum 1.8 gl karbüratörlü amma klimalı :D resimleri yakın zamanda paylaşır yorumlarınızı alırım ama önce pasta cila işlemini yapmam lazım :) belki bilen vardır 34 TT 3557 üsküdar cumhuriyet mahallesinin aracı :)

Resimdeki araçtan mı bahsediyoruz 34 TT 3557 plakalı araçtan mı bahsediyoruz ben anlayamadım :confused:

sonunda arayışlarım sona erdi güzel bi vectra a buldum 1.8 gl karbüratörlü amma klimalı :D resimleri yakın zamanda paylaşır yorumlarınızı alırım ama önce pasta cila işlemini yapmam lazım :) belki bilen vardır 34 TT 3557 üsküdar cumhuriyet mahallesinin aracı :)

Burak Bey merhaba,

Aldığın arabanın plakası 34 TT 3557 mi acaba?Çünkü sistemden baktığımda bu araç Seat Cordoba olarak görünmekte?Sigortacı olduğum için sistemden görebiliyorum.

Sevgiler...

Burak Bey merhaba,

Aldığın arabanın plakası 34 TT 3557 mi acaba?Çünkü sistemden baktığımda bu araç Seat Cordoba olarak görünmekte?Sigortacı olduğum için sistemden görebiliyorum.

Sevgiler...

Mutlaka üstüne düşülmesi gerekli bir durum.Birinin çift plaka yapmış olması da muhtemel.Biz bir plakada 3 ayrı kayıt yapıldığını gördük borusandan plakanın elimizdeki araca kayıtlı olduğuna dair teyit aldık emniyete bildirdik diğer iki araç yakalandı ve diğer raçlarda sahte plaka olduğu tespit edildi.O araçları alanlara da üzüldüm ama ülkemizde malesef böyle şeyler oluyor.

34 TT 3357 arkadaşlar yazım yanlışı olmuşş kusuruma bakmayın dikkat etmemiştim bu noktaya

resim ?

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Geri