vectramı yoksa focusmu

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar bi arac almayı düsnüyoruz ama kafam karıstı 98 model vectra mı yoksa 2000 model ford focusmu sizce hangini almak daha ford tüplü ve 1.6 motor vectra 2.0 oda tüplü km birbirine yakın 108 bin ford 105 bin vectra hangini almak daha tercihiniz varmı ben konfora cok düskün biriyim ona göre secim yapmak istiyorum ikisinide + ve - yönelrini degerlendirizseniz sevinirim :D

konfor diyorsun vectra opel in d segmentindeki araçla ford un c segmentindeki aracı karşılaştıryorsun... konfor diyorsan elbette vectra!!!

focus biraz daha sert bir araba vectraya göre yedek parça dersen ikiside kafa kafaya motor olarak zetec motorda gayet iyidir yakıta gelince fazla fark olacağını düşünmüyorum kullananlar daha iyi bilirler

kafam karıstı :d

focus diyeceğim tek şey yakıtı seni memmun eder ama prestij ve konfor acısından elbette vectra

tabi ki VECTRA:)

şimdi herkes vectra diyor neden??çünkü burası opelim.net:D
şimdi ben size bir tavsiyede bulunayım,focus ne zamandır,abisine
kafa tutar olmuş?;)

konfor diyorsun vectra opel in d segmentindeki araçla ford un c segmentindeki aracı karşılaştıryorsun... konfor diyorsan elbette vectra!!!

tamamen katılıyorum vectra ile mondeo desen belki mondeo derdim ama focus seni konfor olarak vectra kadar tatmin etmez ki opeller motor olarak fordlardan daha sağlamdır.

vectra 2000 model üstü olsaydı vectra derdim. ama ikisi arasında focusu tercih ederdim :) arabalardan fazla anlamadığım için benim yaklaşımım tamamen duygusal :) tabi modelinin yüksek olması da etkili.

Geri