vectra'mın son hali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş, yalnız panjur eğri duruyor hafif. Benden kaçmaz haberin olsun :) Ya sağa yatık, ya da sağ taraf daha çok dışa çıkık duruyor.Veya sol taraf için aksi sözkonusu olabilir...

Güzel olmuş, yalnız panjur eğri duruyor hafif. Benden kaçmaz haberin olsun :) Ya sağa yatık, ya da sağ taraf daha çok dışa çıkık duruyor.Veya sol taraf için aksi sözkonusu olabilir...

:) panjur sağlam da tamponda sorun var en kısa zamanda düzeltilecek:)

benim fikimce çok yazık etmişsin arabana.ön panjur zaten arabayı vectradan alıp şahine doğana götürmüş birde arkadaşların dediği gibi sis farını yaptırıp yanlara arkaya falan etek lazım tek başına olmuyor güle güle kullan

şoför tarafı sis farı mı çatlak ?

arkadaşım aracın bu haliylede güsel ancak benim sana önerim

aracına güsel bir jant takımı taktırıp birde yay yaparsan daha sade ve güsel bir görüntü elde edersin.....

ama illa da karlık etek falan taktıracam diyorsan gerçektende işinin ehli birilerini bulman lazım yoksa çok sırıtıyor....

arkadaşım aracın bu haliylede güsel ancak benim sana önerim

aracına güsel bir jant takımı taktırıp birde yay yaparsan daha sade ve güsel bir görüntü elde edersin.....

ama illa da karlık etek falan taktıracam diyorsan gerçektende işinin ehli birilerini bulman lazım yoksa çok sırıtıyor....

saolun katılıyorum görüşünüze sade bir güzellik düşünüyorum

Geri