Vectramla ilk kazamı yaptım

çok geçmiş olsun Allah muhafaza hızlı olsaydınız düşünemiyorum bile :( şu halde bile kaputun hepsi altına girmiş

Sağolun aynen hızlı olsam büyük ihtimal baya bi girerdik yavaşladık dönüyorduk beraber kamyonla ben bi anlık soldan araba geliyormu diye baktım kafayı çevirdim alttayım hızımda 30 vardır belkide yoktur boya ve işcilik 550 tl istediler kaput takıldı bi dahaki ay yaptıracağız aksilik olmazsa hiç yoktan yere masraf ama bunada şükür

En tehlikelisi bu kamyonlar zaten direk cam hizasından altına giriyorsunuz, kamyonlara çare bulmaları lazım bence. İyiki hızınız yokmuş geçmiş olsun Allah korumuş...

Bülent Kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, başka kaza bela vermesin
üzüldüm...

Çok teşekkür ederim.Amin diyelim inşallah dahada olmaz kimsenin başınada gelmez zor bi durum...

Bülent bununla geçmiş olsun. Kamyon şoförünün "acelem var" bahanesiyle gitmesini anlayamadım. Gitmesinin nedeni aşağıdaki resimde görünen ve taktırılması zorunlu olan arka koruma tamponunun olmaması olabilir mi? (resimlerden anlaşıldığı kadarıyla kamyonun altına bir hayli girmişsin, bu da kamyonda koruma tamponunun hiç olmadığı veya nizami olmadığı izlenimini veriyor)

F3ECDACBF93746BCA797832AFB46CCF5.jpg

images

Kamyon eski bişeydi Savaş abi resimdeki gibi tefarruatlı bi paneli yoktu .Benim çarpmam ile zaten koptu hemen arka tekerin orasına girdi sanki bağlanmış gibi duruyodu.Aracı geri aldığımda iple sallanıyordu o stopların olduğu panel.Olayın şokundan bu tür şeyleri düşünemedim.İlk kazam olduğundan elim ayağıma dolaştı tek aklıma gelen arkadan ben vurdum suçluda benim tutanak tutup karşı tarafın hasarını karşılamak geldi aklıma.Aracı kullanan baktı paneli kasasına attı ben bunu yaptırırım dedi o şekilde ayrıldık

Bülent bununla geçmiş olsun. Kamyon şoförünün "acelem var" bahanesiyle gitmesini anlayamadım. Gitmesinin nedeni aşağıdaki resimde görünen ve taktırılması zorunlu olan arka koruma tamponunun olmaması olabilir mi? (resimlerden anlaşıldığı kadarıyla kamyonun altına bir hayli girmişsin, bu da kamyonda koruma tamponunun hiç olmadığı veya nizami olmadığı izlenimini veriyor)

F3ECDACBF93746BCA797832AFB46CCF5.jpg

images
Dediğiniz tampon olsada çok çabuk yamulup gidiyor kazalarda bence çok faydası yok daha sağlam bi çözüm bulmaları lazım.Her sene kamyona arkadan girerek kaç kişi can veriyor ülkemizde...

Geri