Vectra'nın ilk çalışmada çıkardığı garip ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cvp

atalay1988' Alıntı:
ses nasıl bi telefonafalan kayıt etsen bizimkindede bi ara öle acayip ses geliyodu arabayı yıkarken bujileri ıslatmısım ondanmıs sen yaptınmı öle bişey :)

ben aracı 2002de aldım o zamandan beri var ses ilk çalıştırınca oluyor yazın olmuyor zaten soğuklarda, işte yazın akşam falan çalıştığında da oluyor.
Motor soğukken olan bişey sorundan kaynaklı değil herhalde.
İnşallah öyledir.
Valla temmuza kadar dursun da satacam zaten Bi 2,0 CDX alasım var. Çıkma dizel bulup takacam bi 5 sene binerim...

yalçın' Alıntı:
bu bir arızadır diğer arkadaşlara katılmıyorum
arızan ise
aracının manifoltunda çatlak var ilk çalışmada 1 / 2 dak kadar sesli çalışır manifolt ısınınca ise muhtemel sesi minimuma düşer
eksoz manifoldunun üzerinde ince koruma kapağı var 4 civatası var motor soğukken sökülürise çatlak gzle görünür tipik bir vectra arızası
kaynağıda mümkün fakat ya argon yada kum kaynağı denenbi tür ile yapılırsa uzun süre sorun çıkarmaz
yan ürünleride var ama tavsiye etmem orj al yada tamir ettir
arabana ise zararı yok
MODİFİYELİ ARAÇ SESİGİBİ SES ISITICI ÇIKARMAZ O DAHA SESSİZDİR
DİĞER ARKADAŞLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMIŞ FAKAT SESİN SEBEBİ KESİNLİKLE EKSOZ ÇÜNKİ MANİFOLT ISITICI SİSTEM HER MARŞA BASILDIĞINDA ÇALIŞMAZ
sanırım catlak degılmıs manıfolt??? :confused: ;)

Bende de var,monifolt beni değiştir artık diyo...

bencede bi egsozcuya git diğer arkadaslarda sesi duymadığı için net bir sey söyleyemiyorlar

zarwan' Alıntı:
Valla temmuza kadar dursun da satacam zaten Bi 2,0 CDX alasım var. Çıkma dizel bulup takacam bi 5 sene binerim...

benim duyduguma göre b kasası o güçlü motoru kaldıramıyomus kullanan varmı aracı arkdaslar zaten vectra b lerin arkası sanki daha kalkık ama sen halledersin onu yaa koni amortisörler sağolsun:)

benim arkadaş mondeoya ford connect motoru taktırmıştı geçen sene 1,8 90 HP deli olmuştu araç ama opelde öyle ticari motor yok aslında varya dizel motor getireceksin türkiyeye ne LPG hikaye olur deli para yapar insan. Japonlarla anlaşacaksın 1,6 - 1,8 litre 100-130 HP arası motor getireceksin 0 km bence süper olur. Aslında hayal etmeyi pek sevmem dedim ama 1 seferden bişey olmaz sayısal falan çıkarsa günün birinde böyle bir açma planım var. Araç yenileme merkezi, modifiye, dizel, LPG, ,.... vs montaj bence bir ilk olur dehşet olur. Değilmi ?

takma kardesım bende de 96 vectra gls var aynı sey bende de var 15 sn sonra gaza bas ve bırak duzeldını gorursun

asimaviiii' Alıntı:
takma kardesım bende de 96 vectra gls var aynı sey bende de var 15 sn sonra gaza bas ve bırak duzeldını gorursun

aynen öyle. bence de sorun değil zaten bişey kalmadı temmuza doğru satacam bizim kuzene Almanya'dan kesin dönüş yapıyor arabaya bayılmıştı bende gel 14 liraya satayım dedim tamam dedi oda bakalım temmuzda sedan astra alasım var ama bizim forumcular alsın kullansın yorumlara bakayım düşüneceğim artık. Ama C kasadan uzun bişeymiş astra sedan iyi duruyor resimlerde beğendim. yani C kasa vectra da alabilirim ama hem kasayı sevemedim hem de alsam 1,6 alırım anca onun da motoru beni kesmez. Astra alırsam daha ağırkanlı kullanırım ne de olsa alt sınıf. Ama 1,6 çok yakıyor gibi geldi bakalım daha erken nası olsa.
Astra olmazsa dizel 1,8 focus düşünüyorum arkadaş aldı geçen otobanda kullandım süper makine bence. Valla bilsem bulacam 1,8 dizel çıkma motor oda vectraya olacak hemen takarım deli bir motor. 115 HP süpürüyor yerleri.
Bakalım 1. tercih opel ama focusta aklımı çeliyor nede olsa oda alman:-)))

bence en güzeli yetkili bi servise git sor ses bendede oluyo ama öle aşırıbi ses çıkmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri