gecmıs olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Erhan. Her zaman derim taş yerinde ağırdır diye. Altında 850-900 Kg'lık bir araç olsaydı kimbilir kaç takla atardı. Benzeri bir olay yaşadım, araçın iki tekeri bankete girdiği halde çizgisi korudu. Vectralar kendisine ödenen paranın karşılığını maksimum veren araçların başında gelir.selam arkadaşlar bu gece inanılmaz bir olay atlattım tabii vectramın sayesinde yağışlı bir havada 140 km hızla giderken bir araç sollamak üzereydim ki araç aniden önüme kırdı ve ben çarpmamak için aniden direksiyonu kırdım ve üç şeritli yolda 140 km hızla spin atmaya başladım araba adeta fırıldak gibi dönmesine rağmen hiç esnemedi ve ben takla atıp büyük bir kaza yapıcağımı sanarken adeta yere yapıştı sadece jantlar bariyerlere vurdu ön jantım yamuldu ve buna da şükrettim ve bir kere daha opel vectramın kıymetini ve değerini anladım ...umarım kimsenin başına gelmez ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor .....
önce büyük gecmis olsun sonra kullandigin kislik lastik seciminden dolayi seni kutluyorum lassa snowways era evet bu marka dünyanin en iyileri arasinda gösteriliyor . Almanyada bir lastik fuarinda sergilendi ve testleri cok basarili hani o tanidigimiz marka lar varya akliniza hangisi geliyorsa ayni katagoride yarisacak tek sorun iyi bir reklam..yazlik lastigi de ayni kalitede imis impetus revo . birdahaki yazlik ve kislik lastik markam simdiden belli.evet arkadaşlar hepinize teşekkür ederim arabamda lassa snowways era takılı gerçekten harika lastikler araba harika tutundu yola önüme kıran mahlukatsa durmadı bile malesf...