Vectra'ya detaylı iç temizlik tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim döşemem ayrıldı bugun temizlerken sarkma oldu tavanda.şimdi tavan komple değişrmi yoksa tekrar o bez yapıştırılıomu arkadslar

mdellal' Alıntı:
Ben geçenlerde evin önüne çektim arabayı.Önce kabloları uzatarak elektrik süpürgesi ile aracın içini bi güzel temizledim.Paspasları dışarı çıkarıp temizledim ve sildim (kromajlı olanlardan çünkü)Daha sonra koltukları,tavanı,kapı içleri ve yanlarını her yeri temizleme sıvısı ile sildim.Göğüslüklere biraz parlatıcı sprey ve sünger uyguladım.En son biraz da oto parfümü sıktım.Tamamdır ... ;)
Ellerine sağlik güzel olmuş yapabilene nemutlu.Paylaşım içn teşekkürler.:alkis:

frkyasar' Alıntı:
benim döşemem ayrıldı bugun temizlerken sarkma oldu tavanda.şimdi tavan komple değişrmi yoksa tekrar o bez yapıştırılıomu arkadslar
Bir sarkma için davan değiştirme .Eğer deformasyon yok ise bir öncekinden farkzızolur.45dk da işi bitirirsin.

kolay gelsin

walla ne diyeyim sonax ürünlerini kullanıyorum ve arabamı hiç kimseye yıkatmam..:) sonax ürünleri büyük marketlerde satılıyor iç diş cok memnunum özellikle iç bölümlerde müthiş detaylı temizlik bölümüne gelice ben aracım temizliği için pazar günümü feda ediyorum

flybird' Alıntı:
iyide ne yaparak 45 dk da biter?
( Dediğim gibi deformasyon yoksa .) Yapıştırma işlemi İşinin eğli döşemeciye yaptırırsan sonuç alırsın.

arkadaşlar bende kendim temizledim ama bu temizlik işi kışın olmaz...
yazın 4 kapıyı açarsın arabanın içini güzelce tezmilersin sorun olmaz...
ama illede kışın olmasını istiyorsan Akköprü Migrosun altında oto hamam var oraya götürebilirsin temizlikleri harika...:alkis: :good: :good:

en güzeli kendin temizlemen başkalarına arabanı teslim etme kimse arabana sen kadar iyi bakamaz

milepo' Alıntı:
en güzeli kendin temizlemen başkalarına arabanı teslim etme kimse arabana sen kadar iyi bakamaz
bence de arabana bakımını kendin yap... ya da başkaları yaparken, yanlarında dur... sonax marka iidir...

Geri