benim döşemem ayrıldı bugun temizlerken sarkma oldu tavanda.şimdi tavan komple değişrmi yoksa tekrar o bez yapıştırılıomu arkadslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ellerine sağlik güzel olmuş yapabilene nemutlu.Paylaşım içn teşekkürler.mdellal' Alıntı:Ben geçenlerde evin önüne çektim arabayı.Önce kabloları uzatarak elektrik süpürgesi ile aracın içini bi güzel temizledim.Paspasları dışarı çıkarıp temizledim ve sildim (kromajlı olanlardan çünkü)Daha sonra koltukları,tavanı,kapı içleri ve yanlarını her yeri temizleme sıvısı ile sildim.Göğüslüklere biraz parlatıcı sprey ve sünger uyguladım.En son biraz da oto parfümü sıktım.Tamamdır ...
Bir sarkma için davan değiştirme .Eğer deformasyon yok ise bir öncekinden farkzızolur.45dk da işi bitirirsin.frkyasar' Alıntı:benim döşemem ayrıldı bugun temizlerken sarkma oldu tavanda.şimdi tavan komple değişrmi yoksa tekrar o bez yapıştırılıomu arkadslar
iyide ne yaparak 45 dk da biter?kurt.ibrahim' Alıntı:Bir sarkma için davan değiştirme .Eğer deformasyon yok ise bir öncekinden farkzızolur.45dk da işi bitirirsin.
( Dediğim gibi deformasyon yoksa .) Yapıştırma işlemi İşinin eğli döşemeciye yaptırırsan sonuç alırsın.flybird' Alıntı:iyide ne yaparak 45 dk da biter?
bence de arabana bakımını kendin yap... ya da başkaları yaparken, yanlarında dur... sonax marka iidir...milepo' Alıntı:en güzeli kendin temizlemen başkalarına arabanı teslim etme kimse arabana sen kadar iyi bakamaz