VECTRA'ya yeni nikelajları nasıl olmuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş maşalllah

Dédiğim gibi arabana yaptıkların cup oturuyor hiçbişey sırıtmıyor.. Allah kazadan beladan korusun.

C kasa sevmiyorum millet anladı zaten ama yakışmış harbiden zaten parlak metal yakışıyor araca. Biri vardı şu arap zenginlerden Audi A8 'i tamamen krom yapmıştı adam gören var mı bilmem ışıl ışıl olmuştu araç tabi adam da para bol zaten aracın 2-3 katı harcamıştı o zaman keşke olsa da koysak foruma resmini ben bi aratayım bakalım

zarwan' Alıntı:
C kasa sevmiyorum millet anladı zaten ama yakışmış harbiden zaten parlak metal yakışıyor araca. Biri vardı şu arap zenginlerden Audi A8 'i tamamen krom yapmıştı adam gören var mı bilmem ışıl ışıl olmuştu araç tabi adam da para bol zaten aracın 2-3 katı harcamıştı o zaman keşke olsa da koysak foruma resmini ben bi aratayım bakalım

işte dostum dediğin araba bu http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=3885

2004mer7bskz0.jpg

artık bunlara ne denir bilmem yani???bi ara rolls royce vardı altın kaplama paranın gözü kör olsun sırada ne var acaba???
krombmw5hylv3.jpg

ya bunlara trafiğe çıkış izni veriliyor mu acaba, düşünsenize şöyle araçlar trafikte bırak parlamasını kimse gözünü alamaz araçlardan.

Geri