cok fenalar. )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cam filmini ruhsata işlet (+100ytl) bide app plakaya damga vurdur (oda hemen hemen 100ytl ondan sonra çevirsinler bakalım polisler işte o zmn tadı olur bu işin.) sadece iste gerisi gelir.) onun dısında hevesin kırılmasın yap yapabildin kadar içinde kalmasın, biraz alınganlıkta var sanırım kızdırmışlar birazda seni üzülmüssün burası bi form herkes eleştiriliyorda beyeniliyorda herkes pencereden bakınca aynı gormuyor elbetteki hakaret boyutuna ulaşan konularda haklısın ama onun dısındakilere pek takılma.) eglencene bak, burayı bura yapan biziz, biz birbirimize düşersek buranın tadı tuzu kalmaz. her arkadasımdan ayrı ayrı hergun cok gusel ve yeni seyler ogreniyorum hepinize tesekkur ederim ve hepinizin bu gozle bakmasını temmeni ederim.
APP plakaya damga vurduranı gördümde ruhsata işli film hiç görmedim yaptıran varsa prosüdürünü açıklayabilirmi 100 200 önemli diil yeterki işletebilelim benim bildiğim can güvenliğim yok vb. şeyler söylenirse ancak savcı karar verebiliyomuş
APP plakaya damga vurduranı gördümde ruhsata işli film hiç görmedim yaptıran varsa prosüdürünü açıklayabilirmi 100 200 önemli diil yeterki işletebilelim benim bildiğim can güvenliğim yok vb. şeyler söylenirse ancak savcı karar verebiliyomuş