Veeeeee Sonunda Opel Alıyorum :)

sagittarius81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhabalar Aranıza yeni katıldım allah nasip ederse bu hafta içinde Opel Astra Enjoy Spor Pkt. 1.3 CDTİ bi araç alıyorum.

Biraz araştırdım aracı nette araştırmalarım sırasında sitenizle tanıştım. Çok güzel bir paylaşım ortamı oluşturmuşsunuz tebrik ediyorum hepinizi.

Araç İçin düşünceniz neler birde iki renk arasında gidip geliyorum Gümüş gri ve Siyah Siz olsanız tercihiniz ne olurdu. Kafam çok karışık :confused:

siyah tercih ederdim ben olsam performans beklenecek bir araba değil zaten 1.3 motora sahip çok çok iyi bir yakıt tüketimi var cosmo donanım paketiyle alacaksan epey dolu bir araç

Vallahi şu anki aracımı alırken extra özellikler var diye bi ton para verdik zamanında ama gel görki satarken hiç artısı olmuyor triptronic şanzımana alırken fazla para veriyorsun satarken bu otomatik diye fiyat kırıyorlar dedim artık yakıtı tasarruflu olsun özelliğinde değilim artık anlayacağın.

arkadaşım bence siyah alma. çünkü siyah rengi sürekli temiz ve parlak tutman gerekiyoki aracı göstersin. artı güneş ışınlarını çok çeker. araçta yazı oturamazsın belkide. ayrıca hayırlı olsun. bende 2005 elegance ıds şasili var. bencinli ama. araçtan çok memnunum. kesinle doğru bir tercih. bende satıyorum zaten dizelini alcam kısmetse

Sağol selçuk kardeş vallahi beynim ağrıdı artık düşünmekten alsam mı almasam mıdan en sonunda bugün kapora yı bıraktık eğer yetişirse bu hafta alıcaz ama renk konusu dediğim gibi işte

Vallahi şu anki aracımı alırken extra özellikler var diye bi ton para verdik zamanında ama gel görki satarken hiç artısı olmuyor triptronic şanzımana alırken fazla para veriyorsun satarken bu otomatik diye fiyat kırıyorlar dedim artık yakıtı tasarruflu olsun özelliğinde değilim artık anlayacağın.

abi satmak için almayaksın işte gezip dolaşcaksın satmak için bakarsan her türlü zarar ediyosun alıyosun sıfır km araba plaka takıldıktan sonra fiyatı 4-5 bin aşağı düşüyo

bak abicim benim çevremde çok alan var siyah. onlardan biliyorum. eğer benim boş zamanım çok olur diyosan sürekli parlatırım aracı diyosan siyah olur. çünkü araç biraz kirlenince renk mat gözüküyo. aracı göstermiyor.

O konuda çok hassasım ayda bir kendim cila atarım mutlaka ama gözün gibi bakarsın en ufak çizik senin gözüne gözüne batar o korkutuyor beni geçen forumda okumuştum arkadaşın biri yazmış babası belli olmayan biri çizmiş diye öyle biri gelir gitti işte bütün heves gümüş griside aracı göstermiyor gibi geliyor siyahın verdiği ağırlık yok ya ondan sanırım ama siyah biraz daha ağır basıyor gibi hayırlısı bakalım :)

birde arkadaşlar xenon tavsiye eder misiniz ? yaptırayım mı ki opelin orjinalini almak biraz tuzluya geliyor

Geri