Veeeeee Sonunda Opel Alıyorum :)

şahsen orjinal olmassa hiç tadı yok xenonun bence bu arada siyahın bakımı zor ona bişey demiyorum ama senede bir kere boya koruma yaptısan hiçbişey olmaz jant takarsın jant yakışır arabayı ağır gösterir vs. vs. gri çok araba var piyasada

Hayırlı olsun. Renk meselesi zevk meselesi gri ve siyah güzel. g.gri de çok güzel ama panacotta ya da moonligt gri de çok güzel.

kolay gelsın :D

şimdiden hayırlı olsun renk konusunda bence gri alacaksan boşuna metalik farkı ödeyip giri alma beyaz al.. siyah zaten alma:) benm araba mavi olmasına rağmen anına tozu belli ediyor, siyah kim bilir nasıl olur? en güzeli beyaz ya da metalik alacksan başka bi renk..

hayırlı olsun arkadasım. siyah asil renk üstelik astraya çok yakışıyo ama elinde bezle gezersin siyah classic var daymda yıkıyrum dönüyorum toz olmuş :)

hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsunuz :D:D
siyahı çizerlerse kötü olur diye düşünmüşsün ama o kanı bozuklar griyi de çizince kabak gibi görünüyor her geliş geçişte gözüne takılıyor insanın :mad:

Hayırlı olsun. Renk meselesi zevk meselesi gri ve siyah güzel. g.gri de çok güzel ama panacotta ya da moonligt gri de çok güzel.

Yalçına katılıyorum, ben siyah alacaktım ama 1 hafta beklemem gerekiyordu o zamanda kasko kampanyası bitiyordu bende garajı gezip başka bir renk beğendim: Panacotta grisi... Gümüş gri büyük kasa arablarının ihtişamını gösteremiyor, peynir tenekesi gibi oluyor araba. Biraz daha koyu ve mat bir gri olmalı, tabi zevk meselesi ama gri alcaksan kesinlikle panacotta gri yada metro mavisi, metro mavisi süper...

garajın yada bahçen falan varsa siyah yoksa aman ha elinden bez eksik olmaz arabandan nefret edersin

Geri