Vekaletle araba satmak..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide tedbir koydurabiliyorsun diye biliyorum ben öle yapmıştım 2004 corsa marka aracımı satarken 1 ay tedbir koydurdum vekalette!!!! 1 ay içerisin de sattığım kişi üstüne almassa aracı otomatikman araç tekrar benim üstüm de oluyodu kısaca biraz göz korkutma gibi bişi...1 ay sonra mecbur kalıyor aracı üstüne almaya böyle birşeyde yapabilirsiniz tabi....kolay gelsin.

vekalet galericinin işine gelen bir durum. satış sözleşmesi denen şeyin de kanuni bir yönü yok. aracın ne zaman nereye satıldıgı belli olmayacak. sen ne kadar kullanmasanda arac sahibi olarak tüm sorumluluk sana ait. tüm cezalar sana geliyo yatırmasanda sinir bozucu birşey. eninde sonunda hersey sana kalacak anlayacagın.
vekalet vermemeye calış. zor durumda kalırsan günlü vekalet ver 1 ay 15 gün gibi.

bi de bu herkes için gecerli aracınızı sattığınızda yani noterden, satış sözleşmenizi kaybetmeyin. alan kişi üstüne almayabiliyor. zaten tüm bu sorunlar 1 ocaktan itibaren ortadan kalkacak artık satışları Trafik Şubelerinden yapılacak ve üstüne almama gibi sorunlar da ortadan kalkacak. hem notere verilen parada cepte kalacak:) bu yuzden arac satısı almaları 1 ocaktan sonraya bırakmak gerek.
bilginiz olsun...

Geri