Verilmiş Sadakamız Varmış...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UuR__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Teşekkürler

geçmiş olsun allah daha kötüsünden saklasın böyle çok el frenini çekmeyi unutan bikeresinnde görmüştüm dogan slx di adam arabanın arkasından ne biçim koşuyodu:D:D:D:D:D
tamponun durumu nasıl hasar çokmu

Teşekkürler, Yetkili Servise Gittiğimizde Tamponun Altında Metal Bir Bölüm varmış Eğer Orada Eğilme , Kırılma Olduysa Değiştireceklerini Söyledilerki İllaki Kırılan Vs Vs Var Camurluğun Ordan Görebiliyorsun İçinden Bişeylerin Kırıldığını Bayramdan Sonra Getir 4 Gün İçinde Hallederiz Dediler

Geçmiş Olsun Uğur abi..

Teşekkürler Kardeşim

Buyuk gecmıs olsun uğur , alllah daha buyuklerını göstermesın :(

Sağolasın Eren Amin Babamda Çok Şaşkın Yaklaşık 20'ye Yakın Aracımız Oldu Diyor İlk Defa Bu Kadar Nazar'a Geldik Hersey Ust Uste geliyor bakalım hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Arkadaşlar Herkeze İyi Akşamlar Öncelikle Bundan Önceki Olayımızıda Arabayı Aldıktan 30 dakika sonra yaşamıştık yaşandı bitti sonuç olarak atlattık bir şekilde bu yaşadığımız olayı kolay kolay atlatabilirmiyim bilmiyorum açıkcası Kısa Kesip Direk Olaya Geçeyim 11 Kasım Akşamı Evde Teyzemler , Kuzenler Felan Oturmuş Beşiktaşın Maçını Izlıyoruz ( Evimiz Bahçe Katı ) Maç Hali Olduğundan Tv'nin Sesi Biraz Fazla Açıktı Sanırsam Zil Çaldı Diyafondan Kim O Dediğimde Birisi Abi Sizin Arabaya Çarptılar dedı Abım ben kuzen aşşağıya indiğimde normalde aracın yüzü apartman dairesının kapısına bakarken dönmüş adeta yola bakıyordu işte gittik konuşuyoruz geçmis olsun vs vs derken adam otomatık vıtes aracını N Konumunda bıraktıgını ve el frenını cekmedıgını yaklasık 100 150 metre yukardan dıreksıyonu kıtlendıgı ıcın vırajı donerek yokustan aşşağıya hızlanarak geldıgını ve bızım araca carptıgını soledı ordakı cocuklarda aracın baya hızlı oldugunu yoldan gecenlerın azda olsa onune gecerek yavaslatmaya calıstıklarını soyledıler sonuc ıtıbarıyle aracımızın yaklasık olduğu yerde 180 derece dönmüş bir vaziyetteydi arkadaşlar

arkadaşım bire bir aynısı başıma gelmişdi araba otomatik vitesli araba n de bırakmış sahibi araç gelmiş benim arabaya vurdu benim de çamurluk göçmüşdü hafif kapıya bir geldiler abi koş gel senin arabaya vurdular bir gittik araba bom boş sahibini aradık birde 1 saat.. çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun abi. :(

Sağolasın Dostum.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Teşekkürler Abi

arkadaşım bire bir aynısı başıma gelmişdi araba otomatik vitesli araba n de bırakmış sahibi araç gelmiş benim arabaya vurdu benim de çamurluk göçmüşdü hafif kapıya bir geldiler abi koş gel senin arabaya vurdular bir gittik araba bom boş sahibini aradık birde 1 saat.. çok geçmiş olsun

İnş Tekrarlanmaz Allah Düşmanıma vermesin.

Son düzenleme:
geçmiş olsun

geçmiş allah daha beterinden korusun
araçlarda byük bişey gözükmüyor ama ne olursa olsun mal canın yongası

geçmiş olsun hocam allah beterinden saklasın...

Geri