Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum bilgilendirdiğin için sağol bende bugün vites kutusunu kaldırdım actım baktım o soket aynen bosta oylece duruyor ama bunun baglı olduğu ledlerı goremedım ve bu ısı nasıl halledıcez anlayamadım bu soketı baska bır sekılde mı baglayacagız
Dostum bilgilendirdiğin için sağol bende bugün vites kutusunu kaldırdım actım baktım o soket aynen bosta oylece duruyor ama bunun baglı olduğu ledlerı goremedım ve bu ısı nasıl halledıcez anlayamadım bu soketı baska bır sekılde mı baglayacagız
Öncelikle Foruma hoşgeldiniz sizi daha yakından tanımak isteriz.Soruna gelecek olursak vites altında öyle elektronikçilerde bulabilceğin basit şerit ledlerden yok.Tüp şeklinde özel bir led bağlı diye tahmin ediyorum.(Söküp bakmadım sadece tahmin ediyorum.)Çakmaklık yada tavan lambasından çekeceğin +12 ve bir şase ile soketi iptal ederek bağlayabilirsin.