Ynt: vites altı ve kapı ışığı ile ilgili soru
Cidden güzel uygulama elinize sağlık
Cidden güzel uygulama elinize sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla 10 numara olmuş 10.bende var mı bilmiyorum ama yarın bakacam.bugun servise sordum 150 liraya yaparız dedi.sadece vites altı.fazla geldi bana.o vites altındaki ledleri eğilip de görme şansım var mı?sökmeye kıyamam arabayıciltin link' Alıntı:Bende makyajlı hatchback edition mevcut bilindiği gibi vites altında kırmızı ışık yok. Sitede bulunan vites bölümü sökme videosu sayesinde o kısmı söktüm ne göriyim vites altında ışık yanıyor fakat belli belirsiz. Servise gittim serviste bilgisayara bağladılar hatamı var diye fakat ışık parlak olarak yanmadı araştırdığımızda opelin lambaları kabloları bağladığını fakat ışığı gerekli durumlarda yakacak modülü koymadığını gördük. Modül sonradan alınabilirmi bir fikrim yok ancak ben oradaki ışığı çakmak elektriğine bağladım sonuç olarak kontağı çevirdiğimde yanıyor kapıyı açtığımda sönüyor sıfır maliyetle ışık sahibi oldum. Bu sayede opelin serviste 300 liraya sattığı lamba kablo ve plastik kısmı arabaya koyduğunu fakat yakmadığınıda öğrenmiş oldum.
Bence vites altını bir söküp ışık olup olmadığına bir bakın az da olsa kırmızı birşey görüyorsanız lamba mevcut demektir. Çakmak çıkışına bağlayıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
Benim arabam ilk makyajlı seride olduğu için lamba olabilir eğer lamba yoksa aracınızda
http://dx.com/p/flexible-2-mode-red-light-el-strip-dc-12v-3m-length-41014
bu tip bir lamba almalısınız. montajıda çok kolay bahsedilen fiyatları vermenize bence hiç gerek yok. Ben ayrıca kapı kollarınada led taktım araçta bu ışıkları yakacak modül olmadığı için kapı kollarındaki cam açma düğmelerinden elektrik aldım sonuç aşağıdaki gibi.
Maliyet Yaklaşık 2 Lira...
ciltin link' Alıntı:Bende makyajlı hatchback edition mevcut bilindiği gibi vites altında kırmızı ışık yok. Sitede bulunan vites bölümü sökme videosu sayesinde o kısmı söktüm ne göriyim vites altında ışık yanıyor fakat belli belirsiz. Servise gittim serviste bilgisayara bağladılar hatamı var diye fakat ışık parlak olarak yanmadı araştırdığımızda opelin lambaları kabloları bağladığını fakat ışığı gerekli durumlarda yakacak modülü koymadığını gördük. Modül sonradan alınabilirmi bir fikrim yok ancak ben oradaki ışığı çakmak elektriğine bağladım sonuç olarak kontağı çevirdiğimde yanıyor kapıyı açtığımda sönüyor sıfır maliyetle ışık sahibi oldum. Bu sayede opelin serviste 300 liraya sattığı lamba kablo ve plastik kısmı arabaya koyduğunu fakat yakmadığınıda öğrenmiş oldum.
Bence vites altını bir söküp ışık olup olmadığına bir bakın az da olsa kırmızı birşey görüyorsanız lamba mevcut demektir. Çakmak çıkışına bağlayıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
Benim arabam ilk makyajlı seride olduğu için lamba olabilir eğer lamba yoksa aracınızda
http://dx.com/p/flexible-2-mode-red-light-el-strip-dc-12v-3m-length-41014
bu tip bir lamba almalısınız. montajıda çok kolay bahsedilen fiyatları vermenize bence hiç gerek yok. Ben ayrıca kapı kollarınada led taktım araçta bu ışıkları yakacak modül olmadığı için kapı kollarındaki cam açma düğmelerinden elektrik aldım sonuç aşağıdaki gibi.
Maliyet Yaklaşık 2 Lira...
onurs link' Alıntı:Aracım ilk makyajlı seri dediğiniz hangi ay oluyor? Ben Kasım 12 de aldım, bana ilk seri gibi birşey söylenmişti. Söküp baksammı acaba merak ettim şimdi
ciltin link' Alıntı:Aracı eylül ayında teslim aldım ağustos ayında üretilmiş fabrikadan ilk çıkan seriden. Serviste 300 liraya sattığı parçayı arabaya takmalarını bu duruma bağladım ama yanılıyorda olabilirim. Opelin satış politikaları 300 liralık parçayı takıp 3 liralık modülü koymamak...
garanti dışına çıkmaz dedi benim servis.onatça adana..yavuzozkan link' Alıntı:Bugün Özkaymak Opel Yetkili servisle görüştüm. 2012 model aracıma bu işlemleri yaptırdığım an servis garantisi dışına çıkaracaklarını belirttiler. Siz nasıl bunları yaptırabildiniz? yani servislerden bunu nasıl gizleyeceğiz? veya sizin servisleriniz bu duruma ne diyor?