Vites körüğü hakkında dikkat tavsiyemdir.

Adamlar sbop kapağına 5 TL istiyor :D dahası size kalmış yani :)

ALLAH bunların eline düşürmesin.Yakında herhalde kendi evimizde ototamir kısmımız olacak.Astra H ateşleme bibonu arızalandı.Olacak o ya tam zor zamanda para sıkıntısında çıktı gittim kilometre bakımını daha yenilerde yaptırdığım birine dedi 300tl bereket versin para yok,yoksa alacam.Sanayide sordum aynı parça yani DELPHİ dedi 250 işkillendim çünki servisçi bana kampanya falan filan ayağına 300 dedi bu direk 250..İnternetten bir arattırdım 134.29 tl...Bu kadar basit mi insanların parasını almak ya.O para nasıl kazanılıyor insan halinden anlamaz zalimler.Netten sipariş verip kendim takacam 2 tane alyan vida zaten..
Aman dikkat.Ben artık teşhisi koyduracam tamam bırak diyecem netten parçayı alıp başkasına taktıracam..300 tl nerede 134 tl nerede aradaki farkla çoluk çocuğuma bir şeyler alırım...Benzin zaten ayrı bi mevzu:mad::mad:

Herkes bir şekilde ekmek parası kazanma derdinde ama hakkın olmadan kazandıkları kuruş kendilerine zehir zıkkım olsun ve burunlarından gelsin... kazansın ama hakkı ile kazansın....

Dört Stop kapağına 20 gayma isteyen konu ahanda burada şerefsizler...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91573

Ben kendimce şöyle yorum yapıyom.Afedersin bunu satan çakal diyor ki hele olsa bunu bu adam alacak.Çünki biliyor ki araç sahibi için o parça olmazsa olmaz onu rahatsız ediyor o yüzden ben buna ne kadar kaktırırsam o kadar kar..Yazıklar olsun.Bir anda pat diye para vermeyip araştırmak gerek diye düşünüyorum.Özelliklede sanayideki tok satıcı olan parçacılardan bir şey alınmamalı kanaatindeyim

Arabamı kaporta-boya dışındaki çoğu işlerim için yetkili servise götürürüm,neden derseniz param çok olduğu için değil tabiki,diyaloğunuz iyi olursa onlarda gerekli indirimi yapıyorlar,takılan çoğu parçaya 2 yıl garanti veriyorlar,orjinal parça kullanıyorlar ve herhangi bir sorun yaşadığınızda karşınızda muhatap olacak birilerini bulabiliyorsunuz.Ayrıca oldukça iyi kampanya yaptıkları dönemlerde oluyor,buna bir örnek verecek olursam corsa c dizel aracıma servisden 300 tl ye turbo aldığımı bilirim.
Tabi bazı durumlarda da çok pahalı parça sattıklarına tanık oldum,o zaman da işime gelen yere gittim normal olarak.
Yani araştırmak lazım,şu an arabamın fren westinghouse,u bozuk servis 650 tl + işçilik fiyat verdi,%25 de indirim yapacaklar ama yaptırmadım,hurdacıda garantili çıkması 150 tl ye buldum,50 tl de işçilik verecem,200 tl eder.

video yok mu nasıl çıkıyor takılıyor bunlar ? malzemeyi isteyen istediği kalite renk gibi taksın.

el freni körüğü nasıl çıkıyor ? opel corsa c 2006

Sizin servis iyiymiş yine. Benim sorduğum servis tek körük değişimi olmuyor, komple vites mekanizması siparişle getirtilip değişecek, yaklaşık maliyet 700 TL dedi bana. Koşarak uzaklaştım.:D

Servis eğer çalıştığı bir döşemeciye diktirtecek ise 60-70 Tl çok normal bir fiyat.Piyasada plastik çerçevesi ile beraber hakikaten 10-15 Tl ya satılan körükler vinil malzemenin de en adisi.O yüzden servis ne için fiyat verdi detayını bilmek lazım.

Geri