vites sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan davutgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
davutgun' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar arıza spaceghost arkadaşımızın dediği gibiymiş vitesi şanzımana bağlayan mekanizmanın içindeki plastik mataf aşınma yapmış yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim ....
slm vites piminin takıldığı parça yanii geçmiş olsun

torsion' Alıntı:
arkadaşlar bizim 93 gt miz de 2. vitese geçerken kırt kırt diye ses cıkarıyo debriyaj baskı balata ve teli degiseli 6 ay oluyo daha .yardımcı olur musunuz
slm 2. vites sekromenç,i arızalı olabilir veya vites ayarı bozuk olabilir bakmak gerekir arkadaşımm.

ne kadar masraf çıkarabılır senkromeç tansu, ayrıca kullanıcı kıtabında zaten debrıyaj telı ayarı yapılması gerektıgı yazıyor(10000) km de bir belkı de ondandır?

vites sorunu çözüm

Benim 2004 Corsam var ama aynı problemi bende yaşadım.Vites kol mekanizması değişti.Şu anda problem yok.

BULENT1970' Alıntı:
Benim 2004 Corsam var ama aynı problemi bende yaşadım.Vites kol mekanizması değişti.Şu anda problem yok.
slm corsa c ledre vites mekenizması plastik olarak çıktı sonra sorun olmaya başladı fakat opel bu mekanizmayı demir haline dönüştürdü ve mekanizmalar değiştirildi maliyet ise işçilik dahil 150.00 ytl

Geri