Vites topuzu sorunsalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vites topuzu sorunsalı?

esad J link' Alıntı:
Mertçim manuellerde vites rakamları ve onu koruyan farklı bir plastik tabaka var o yüzden tahminimce.

bizimkiler dümdüz o yüzden oluyodur.
+1 Mantıklı  :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
olm kaplat işte hem araç içi modifikasyon yapmış olursun hem değişiklik olur hemde çiziklerle uğraşmazsın  dft012

abi umrumda değil valla çizik mizik. bak daha yaşım kaç saçlarıma beyazlar düşmeye başladı araba eskise ne olur ya :)

çok rahatsız edici bir şey olmadıkça üstüne düşmüyorum.

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
dantel işlemeli bi örtüyü lastikle kılıf gibi geçir ozaman ne diyim :)

o var zaten torpitonun üstüne dikiz aynasına kapı kollarına püskülleri sallanan dantel seti aldım :)

mor ışıkta süper oluyor sende seversin onu :D

Ben zedelenen yeri tam izah edemedim galiba.

kabinici.jpg

Sorun tam olarak temsili resimde de görülen alandaki deri kısmın biraz soyulmuş olması. Bu topuz diye tabir ettiğimiz yerin sadece körüğün sıyırılarak çıkartılıp bileziğinin açılarak değiştirilmesi durumu söz konusumu? Yoksa set olarak tüm tertibatmı değişiyor?

Bende de çizilen yer aynı orası. Sanırım herkes aynı yerde sorun yaşıyor.

GNSpower link' Alıntı:
Bende de çizilen yer aynı orası. Sanırım herkes aynı yerde sorun yaşıyor.

aynen  045thumbsup

O çizikler yıkamacıların kullandığı süpürgelerin hortumlarından kaynaklanıyor olabilir. Çoğu yıkamacı makinanın hortumunu diğer tarafa aracın içinden geçiriyor, dolayısıyla hortum çiziyor olabilir bölgeyi.

thejazz link' Alıntı:
O çizikler yıkamacıların kullandığı süpürgelerin hortumlarından kaynaklanıyor olabilir. Çoğu yıkamacı makinanın hortumunu diğer tarafa aracın içinden geçiriyor, dolayısıyla hortum çiziyor olabilir bölgeyi.

Aha! Bak bu çok mantıklı. Ki o zaman benim için kime dalacağım açıklık kazanmış oluyor. Sonuçta bir kez bu arabayı yıkattım ben. ((:

manuel de cam gibi bir plastik yüzey var koruyor ama bizimde topuzun bazı yerleri a.s ile aynı plastik

thejazz link' Alıntı:

+ 95

Süpürge hortumu özellikle tozlu / kirliyse dediğin gibi topuzu çizebiliyor; ben Focus un topuzunu kendim o şekilde hafifce çizmiştim.

Geri