8 Eyl 2013 #21 T Tolga KARACA Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 9,709 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Şöyle homojen aydınlanan beyaz led gayet güzel olabilir.
8 Eyl 2013 #22 Ö ökandemir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Tem 2013 Mesajlar 219 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması yarın söküp tekrar inceleyecem bakalım ne yapılabilir eğer düşündüğüm gibi ise kabloları çekip bağlayacam bakalım ne renk yanacak
Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması yarın söküp tekrar inceleyecem bakalım ne yapılabilir eğer düşündüğüm gibi ise kabloları çekip bağlayacam bakalım ne renk yanacak
8 Eyl 2013 #23 R REC1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2012 Mesajlar 2,822 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Ben de buna rastladım bu videonun yan tarafında. Video efekti mi gerçek mi diye düşündüm ama gerçek olduğuna kanaat getirdim ve mükemmel diyorum: opel astra j gtc
Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Ben de buna rastladım bu videonun yan tarafında. Video efekti mi gerçek mi diye düşündüm ama gerçek olduğuna kanaat getirdim ve mükemmel diyorum: opel astra j gtc
8 Eyl 2013 Konuyu Başlatan #24 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması REC link' Alıntı: Ben de buna rastladım bu videonun yan tarafında. Video efekti mi gerçek mi diye düşündüm ama gerçek olduğuna kanaat getirdim ve mükemmel diyorum: opel astra j gtc Genişletmek için tıkla ... http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=8985.0
Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması REC link' Alıntı: Ben de buna rastladım bu videonun yan tarafında. Video efekti mi gerçek mi diye düşündüm ama gerçek olduğuna kanaat getirdim ve mükemmel diyorum: opel astra j gtc Genişletmek için tıkla ... http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=8985.0
8 Eyl 2013 #25 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Benim hiçbir zaman böyle bir vites topuzu aydınlatmalı uygulamam olamayacak. Çok acı. (
Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Benim hiçbir zaman böyle bir vites topuzu aydınlatmalı uygulamam olamayacak. Çok acı. (
8 Eyl 2013 #26 A albertxx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 May 2013 Mesajlar 2,454 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Benim yıllardır içimde kalan disko topu ya evime koydurcam ya arabaya Aslında arkaya okuma lambalarının oraya asıcam mis gibi
Ynt: Vites Topuzuna Led Uygulaması Benim yıllardır içimde kalan disko topu ya evime koydurcam ya arabaya Aslında arkaya okuma lambalarının oraya asıcam mis gibi