vortex performans susturucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
volkan güzel oldu güle güle kullan bende başlığı değiştirip aynısından düşünüyorum :)

ewy daha ıı sını sana olsun dıcem sende de aynısı warr :D

evet güzel olmuş gerçekten.ben de remus son susturucu aldım.egzost sisteminde bayağı oynıcam.

ses konusuna gelince,bi arkadasım bahsetti,egzost manifoldundan sonra bi vana varmış istediğin zaman açıp kapattığın.sessiz olmasını istiosan son susturucuya kadar gidiyo duman,ses istiosan direk manifolttan cıkıo.acaba bahsedilen bu mu?

şimdi sanırım duyduğuma göre ekstra olarak deilde alınan egzostla birlikte motorlu susturucular çıkmış

Eet onu bnde duymustum ıstedegın zaman sesini kesip istediğin zaman acabılıorsun dıe duymustum bundan 1sene once falandı ama hıc arastırmadım Onun hakkında bilgili olanlar varsa bsyler yazarlarsa sevinirim ..... Teşekkürler ...

bu bahsedilen elektrikle calısan bir valf gibi düşünün.mesela egzoza orta susturucudan önce biryere monte ediliyor.arac normal sistemiyle calısırken bir tusla normal sistemdeki kapaklar kapanıp,boştaki valflerden egzoz dışarı cıkıyor. yani orta ve son susturucu iptal oluyor.sesi düşünün:) aynı tusa tekrar basınca kapanıyor,orginal sistem devam ediyor.
türkiyede bunun manuel olarak elle cevrilen sistemlerinden yaptıranlar var.bir vana sayesinde acıp kapatabiliyorsunuz.ama elektrikli olandan yaptıran hiç duymadım.

evet elektrikli dedigim uzaktan kumandalı zaten

benzinli arabamız yokki sesine doyalaım :D

Burda 106gti de vardı. onun ki koltuk altında musluk şeklindeydi. Musluğu açınca ses süperdi istediğin gibi volume ayarı yapabiliyordun :D

Peki bu vortex in verdiği ses nasıl.Kat iptali fln yapmadan çok ses veriyor mu. Bende son susturucu istiyorum fakat çıkan sesler hoşuma gitmediğinden ses çıkarmasını istemiyorum.Sadece performansda bişeyler olsun bide dışarıdan güzel gözüksün.Acaba vortex tavsiye edermisiniz

Geri