Arkadaşlar yok mu bi yardimci olan? Valla soğudum soguyacam arabadan. Daha önce benzer problem yaşayıp da çözen illaki olmuştur. Vites değiştirmek için debriyaja basınca sanki motor yerine oturmuş gibi lik ediyor. Tek bir vuruntu ve lik sesi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tech2 ile önce hava alma sonra kalibrasyon işlemi yaptırın.hiç bir şeyi kalmazMerhabalar,
2007 model Easytronik şanzuman'a sahip 49 bin km'de 1.3 CDTI Astra aracımda,manuel modda vites değiştirirken özellikle 1-->2-->3 vites geçişlerinde inanılmaz vuruntulu bir şekilde vites değişimi oluyor.Otomotik modda aynı vuruntu ile birlikte yığılma yapıyor.Özellikle 2-->3 manuel vites değiştirdiğimde ön göğüs ve şanzuman oynuyor resmen.Bu konuyu daha önce açmıştım,fakat bir çözüme ulaşamadım.Şuana kadar hiç vites güncellemesi yaptırmadım,şanzuman yağı değişimide olmadı.Bu problem inanılmaz şekilde konfor'dan ödün verdiyor ayrıca ileride ciddi arıza olucakmış gibi geliyor.
Bu durumda rica etsem nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim?
Herkese Kolaylıklar
Ender