şimdi onu söktüğün yer var eğilip içine bir göz at bakalım yağ varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustad soktugum yere baktim ama simsiyah bisey goremedim ne yalan soyliyim cokda dikkatli bakmadim isik vs. Taktim geri vuruntum azaldi ariza kodu yakmadi arac bende deisimini dusundum yarin deisim yapicaktim bir size danisayim dedimşimdi onu söktüğün yer var eğilip içine bir göz at bakalım yağ varmı
Contasinda kopukluklar vardi ustad fark ettim hatta ufak bi parca kopuktu cekip aldimmmve map sensörünün etrafında conta var o hava almaması için onada dikkat et
oralardan hava kaçırmadığına emin ol üstadContasinda kopukluklar vardi ustad fark ettim hatta ufak bi parca kopuktu cekip aldimmm
Sivi conta is gorurmu denesemmm ustadoralardan hava kaçırmadığına emin ol üstad
Ustad dedigin aklima takildi tekrar soktum soktugum yerden iceri isikla baktim hicbir yaglanma kararma yok temiz aleminyum renginde gorunuyoorr senserunde conta bitimine manifolda basan yerine azbi sivi conta surdum hayirlisi bakalimmyok o olmaz ama o ebatta bir conta alabilirsin contayı üzerinden geçirip vidasını sıkarsan olabilir