VW TSI ve Astra Turbo Karşılaştırmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salihcaglayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: VW TSI ve Astra Turbo Karşılaştırmaları

Araç tek kapı. Yani demek oluyor ki hem kapı içi çelik barlar hem de bizde arkadaki kapılardaki cam motorları yok zaten bu hafifleme sebebi. Eee donanım olarak da bizim araçlar biraz yüklü. Bunlar da ağırlık.

2008'de ABS'yi 750TL ye satıyorlardı Polo'larda. O zaman Corsa D'lerde standarttı. Biz krom çıta, usb falan tartışıyoruz ama onların eksiklikleri daha fazla.

Biraz evvel donanımhaber sitesine girmiştim.Bugüne dek hiç yapmadığım birşey yaptım ve jetta ve golf  forumlarına girerek, ortalığa patlamaya hazır bombalar bıraktım dancee

Birazdan hücum başlar.. 005hihih

İzmit'ten duyarız artık patlamaları :)

bu golflerde de klima opsiyonelmi anlamadımki highline bide araba  032questn

astraowner link' Alıntı:
bu golflerde de klima opsiyonelmi anlamadımki highline bide araba  032questn

yarı otomatik tam klimatik var sanırım onlarda highlinede farklı klimatik var comfortline ve midline de opsiyonel olarak sunuluyor

drwaverunner link' Alıntı:
Araç tek kapı. Yani demek oluyor ki hem kapı içi çelik barlar hem de bizde arkadaki kapılardaki cam motorları yok zaten bu hafifleme sebebi. Eee donanım olarak da bizim araçlar biraz yüklü. Bunlar da ağırlık.

2008'de ABS'yi 750TL ye satıyorlardı Polo'larda. O zaman Corsa D'lerde standarttı. Biz krom çıta, usb falan tartışıyoruz ama onların eksiklikleri daha fazla.
bir çok markanın en üst donanımında bile esp opsiyonel hatta

higline seviyesine çıkıp 60000 tl para verip klima almayınca satarsın böyle işte :)

Geri