Arkadaşlar daha önceki aracım Astra J idi. Onda da var Watt Bağlantılı süspansiyon. Şimdi ki aracım Zafira C (Tourer). Bu araçta da var Watt bağlantılı süspansiyon. Annemlerin olduğu şehirdeyim. Burada aracı parkettiğim yerde bir tarafta tümseği olan bir garaj var. Girip çıkarken araç biraz esniyor sol tarafa. Yani diğer tarafı asılı kalıyor, öte taraf aşağıda kalıyor haliyle. Önceki aracımda hiç dikkat etmemiştim. Bu araçta nasılsa yüksek araç diye de dikkat etmemiştim. Ancak aracın altına eğilip baktığımda resimde gösterdiğim kısımları sanırım biraz sürtmüşüm. Bu kısımlardaki sürtmelerin öyle sert, hızlı bir seyir halinde olmadığı kesin. Bir keresinde araç yüklü iken, 2 sıra koltuklar açık 8 kişi çıkarken az bir ses duydum aslında. Ama önemsememiştim. Sanırım bu kısımları sürtmüşüm. Bu bölümlerdeki bu parçalar sağlam parçalar mıdır? Uzun yola çıkacağım bayramın 3. günü. Biraz kafamda soru işaretleri kaldı ister istemez. Bu kısımlar rot balans gibi vb. aracın seyirinde aracın dengesini bozacak bir durum oluşturur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.