Wd 40 Yağlayici Süper Bişey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mybest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tüh bee!!!

Abi bunu dedin bitirdin beni... ne ümitlenmiştim koltuk gıcırtılarından kurtulucam diye yine olmadı:cry:

ama yinede sağol dost acı söylermiş...

06ya323ws0.jpg

wd 40 ı övüyorsunuz ama ben bir şeyi farkettim bal ki bana denk gelmiştir ama zannetmiyorum... ben aracın hareketli tüm aksamına ulaşabildigimce sıktım ama belrli bir süre sonra ne göreyim wd 4o sıktıgım ne kadar yer varsa hepsinde katran gibi toz birikmiş... temas ettiği her bölgede toz topluyor yapıştırıyor ve de katran gibi yapıyor...

wd 40 ı övüyorsunuz ama ben bir şeyi farkettim bal ki bana denk gelmiştir ama zannetmiyorum... ben aracın hareketli tüm aksamına ulaşabildigimce sıktım ama belrli bir süre sonra ne göreyim wd 4o sıktıgım ne kadar yer varsa hepsinde katran gibi toz birikmiş... temas ettiği her bölgede toz topluyor yapıştırıyor ve de katran gibi yapıyor...

Ever haklısın zamanla kir toz topluyor:good:

Arkadaşlar bu güzel bir ürün. Ama bu kadar abartmaya gerek yok bence. Çoğu insan bilirki bu ürün galerici dostu. Oto galericilerinin çoğu bu ürünü sattıkları ikinci el araçlarda kullanır. İlk kullanıldığıda motor pırıl pırıl görünür...

temas ettiği her bölgede toz topluyor yapıştırıyor ve de katran gibi yapıyor...

işte bu nokta doğru o yüzden neymiş iyice silecekmişiz..

motorda kullanılıyor evet ! hatta ilk önce usta dalga geçiyor sandım ama cidden öyle imiş.. fakat gel gör ki o motoru temizleme hareketinden sonra motorun ısısı ile gelen bir koku oluyor ki pek de buruna hoş gelen koku değil açıkcası..

Abi bunu dedin bitirdin beni... ne ümitlenmiştim koltuk gıcırtılarından kurtulucam diye yine olmadı:cry:

ama yinede sağol dost acı söylermiş...

06ya323ws0.jpg

arkadaşım benimde şoför koltuğunda gıcırdama olmuştu araç garantideyken servise götürdüm.koltuğun arkasındaki döşemeyi alt taraftan çırtları var galiba açtılar ondan sonrada sprey yağ sıktılar oradaki yaylara ve hiçbir ses kalmadı.

arkadaşlar bugün wd40 ile aracımın motor kısmına uyguladım müthiş bir şekilde parlattı tertemiz gözüküyor...
kilitlere kapı menteşelerine vs heryere uyguladım şıkır şıkır çalışır vaziyete geldi...
ama en çokta motor kısmı beni sevindirdi... tavsiye ederim ...
Selamlar...

ıyı kokuyuda cekersın artık

Geri