şu bir kaç gundur işyerimin web sayfası ile sıkıntı yaşamaktayım.bana siteyi yapan şahısla daha önceki görüşmelerimizde abi sitenin ust sıralara çıkması için google ve bunun gibi arama motorlarına kayıt olması gerekli dedi olur yapalım dedim benden belli bi mebla ücret aldı.web rehberi sektör linkleri gibi rehber tarzında sitelere uye ol dedi onu kendim yaptım koca bir pazar gunu ilk başlarda ilk sayfalarda falan çıkıyorduk ama direk sitenin kendi adıyla değil üye olduğumuz siteler araçılığı ile aradım bu elemanı dedim neden böyle oluyor dedim direk kendi adımızla çıkmıyoruz dedim.abi optimizasyon yapmak gerekli dedi e dedim o kaç para şu para dedi inceledim hakkatten optimizasyon yapmak gerekli fakat benim çocuğa guvenim kalmadı o kayıt ettim ayar çektim der parayı alır yapıp yapmadığını nerden bileceğiz tanıdığım başka biri var o bu anlattığımdan üç kağıtcı onunla konuştum.abi diyor senin site google falan kayıt edilmemiş işte sex içerikli site linki var onun için google seni onaylamıyor falan filan attı tuttu bilgisayardaki guvenlik programıda benim sitenin adını gördumu kırmızı uyarı veriyor dikkat diye kafam karıştı
şimdi bu işlerden anlayan durust bir arkadaşa ihtiyacım abi senin site şu durumda bu durumda diyecek ne yaptığını bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun site adresi :www.bakirdekor.com incelesin görüşelim
şimdi bu işlerden anlayan durust bir arkadaşa ihtiyacım abi senin site şu durumda bu durumda diyecek ne yaptığını bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun site adresi :www.bakirdekor.com incelesin görüşelim