web sayfası yapanlar anlayan arkadaşlar

abi senin eleman çok uyanıkmış, örümcekler algılasın diye sayfanın üstüne şunu yazmış minicik puntolarla:

yapmış bari beyaz falan yazıp sayfanın sonuna koysaymış da bi işe yarasaymış. daha meta tag kullanmayı bilmeyen adamdan web master olmaz. sen bu elemandan bir an evvel kurtulmaya bak bence...

hiç farketmemiştim. Google bunu hiç sevmez; bence hemen kaldırılmalı.Arkadaş daha meta tag eklemeyi bilmiyor sanırım. site üst sıralarda gözüksün derken sandbox'a doğru adım adım yürüyor.Sandbox'a bir girdi mi çıkması çok zor.

İlker abi bence hemen profesyonel bir yardım al

Aaah, ahh!.. Gençlik yıllarım diyeceğim ama o kadar olmadı tabi :) Yardımcı olmak isterdim ama paslandım bu konularda. Ama bir ipucu vereyim meta-keyword olarak size özel kelimeler kullanmaya özen gösterin. İyi sitelerden bağlantı alın.

hiç farketmemiştim. Google bunu hiç sevmez; bence hemen kaldırılmalı.Arkadaş daha meta tag eklemeyi bilmiyor sanırım. site üst sıralarda gözüksün derken sandbox'a doğru adım adım yürüyor.Sandbox'a bir girdi mi çıkması çok zor.

İlker abi bence hemen profesyonel bir yardım al
:) Sandboxa düş, aylarca çıkmak için çabala... :) Bu arada meta-keywordlerin sayısı 20 yi geçmezse iyi olur. Her önüne gelen webmasterlığa soyunup bundan para kazanmaya kalkarsa ortaya bu durum çıkar maalesef.

Edit: Sitenin giriş dizininden yönlendirme var bir kere, güzel bir index ya da intro olsa faydası olabilir ama çok mantıksız geldi bana.

Son düzenleme:
Bir an önce bu siteyi hazırlayan kişiden uzaklaşmalısın bence, daha bilinçli ve dürüst iş yapan birilerini bulmakta fayda var. Yukarıdaki yazıları beyaz yapma mantıgını bile kuramamış ve hoş olmayan bir görüntü olmuş.
Ben web sitemi kendim yaptım, yazıları dizaynı ve hatta fotografların bir cogunu kendim cekip duzenledim. Sadece flashlar icin baska bir yerden faydanalandım ucret karsılıgı. Tabii iş olarak yapmyorum bu işi fakat bu web master adı altındaki kişinin neler cevirdigini az cok anlayabiliyorum

sitenin metası, titlesi tamamen yanlış, google bu gidişle bloklar sizi.
site muhteşem amatör olmuş. Bırakın parayı, adamlara ben selam bile vermem...
iletişim süper ötesi hatalı : info@bakirdekor.com--MSN:bakirdeko@hotmail.com böyle bir email çıkıyor.
aşağıdaki resimde siteyi yapan adam aklınca sitede gecen kelimeleri veya işle ilgili şeyler fontlarını ufaltıp yazmış
kusura bakma ama Google'nin yapay zekası sizin webmasterinkinden daha yüksek
oneriu.jpg

Birde admin panelini bulsam admin girişi yapmayı denicem fakat bulamadım :)

Web sayfasında Öncelikle gerçekten güzel meta-tag atılması gerekir. Ayrıca site linkinin buraya verilmesi bile hitlerini artırır. Siteyi dinamik bir site yapmanız ve sürekli güncel tutmanız gerekmektedir. Böylelikle bir site ayakta kalabilir. Site tasarımı hakkında yorum yapmak istemiyorum ama çok durgun ve donuk bir site görüntüsü çiziyor. Flash ağırlıklı bir web sayfası her zaman dikkat çekici olmuştur. Tavsiye ederim. Yardımcı olmak isterdim ama maalesef zaman bulamıyorum.
[ www.figani.com ]

Son düzenleme:
www.tarikcayir.com

kardeşim temasa geç tarıkla sever beni abisi gibi. beni söyle gerekeni yapar o elinden gelen bişey varsa. sitenide düzeltir vs vs vs. sağlam çocuktur sorun olmaz
oray senin tavsiye ettiğin arkadaşla görüştüm bakalım bi çalışma yapacağız

kardeşim bu işlerden anlamam ama profesyonel çalışmak lazım.geçen kerka die google a yazdım kendi awatar resmimi buldum :)

Geri