White degual assabe gsi 2.0

Akif'in eski arabası sanırım . Hayırlı olsun diyelim.Tavanda ki folyoyu söküp plakayı da yerine alırsan orjinal görüntüye kavuşursun.Kazasız belasız.

Aracınız hayırlı olsun Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin ;)

Logosuz Panjur-Sisfarları-Plaka Köşede-Siyah tavan-Siyah Stop vs vs yani..

güle güle bin...

ama orjinal kalsaymış çok çok daha güzel olabilirmiş. yine de sen beğeniyorsan sorun yok :D

Akif'in eski arabası sanırım . Hayırlı olsun diyelim.Tavanda ki folyoyu söküp plakayı da yerine alırsan orjinal görüntüye kavuşursun.Kazasız belasız.

katılıyorum +Stickerlarda söklürse çok daha güzel olacağını düşünüyorum :) Ama tabi bu zevk meselesi ;)

masallah kazasız belasız suurusler :)

bende eskıden arabanın heryerıne bırsey yapardım sımdı yas 33 oldu artık sade arabalar daha bır hosuma gıdıyor yaşlanıyoruz sanırım:)

Ara sırada olsa böyle güzel çalışmalar görmek güzel oluyor valla artık göremiyoruz sıklıkla böyle güzel makinalar yalnız nacizana fikrim arkadaki tugrul yazısını sökseniz çok daha güzel olur araç çok güzel ama isim lakap bilmemne bozuyor aracı...
allah kaza bela vermesin...

çoruma sık gelirim birdahakine bakarım araca yakından , mümkünsede biraz bilgi almak isterim hemşerim :) kazasız belasız tam istediğim çizgilerde tertemiz

Geri