18 Eyl 2009 #11 vectra delisi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 2,618 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güzelmiş ama volkswagenin das autos lafıda çok güzel keşke opelin olsaydı '' Das Opel ''.
18 Eyl 2009 #12 meftunn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Eyl 2007 Mesajlar 3,000 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 almancadan aklımda kalan tek şey, tut mir leid o da türkçeye benziyo diye.. türkçe meali : pardon bu arada slogan benim hoşuma gitti..
almancadan aklımda kalan tek şey, tut mir leid o da türkçeye benziyo diye.. türkçe meali : pardon bu arada slogan benim hoşuma gitti..
18 Eyl 2009 #13 yakuzz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2006 Mesajlar 2,001 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vectra delisi' Alıntı: Güzelmiş ama volkswagenin das autos lafıda çok güzel keşke opelin olsaydı '' Das Opel ''. Genişletmek için tıkla ... das auto opelin zaten, vw sonradan arakladı..
vectra delisi' Alıntı: Güzelmiş ama volkswagenin das autos lafıda çok güzel keşke opelin olsaydı '' Das Opel ''. Genişletmek için tıkla ... das auto opelin zaten, vw sonradan arakladı..
18 Eyl 2009 #14 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 wir leben für autos olsa daha iyi olurmuş bence.. " otomobiller için yaşıyoruz "
18 Eyl 2009 #15 vectra delisi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 2,618 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yakuzz' Alıntı: das auto opelin zaten, vw sonradan arakladı.. Genişletmek için tıkla ... Vay alçaklar BU VW Opel'i ezelden çekemiyo zaten.
yakuzz' Alıntı: das auto opelin zaten, vw sonradan arakladı.. Genişletmek için tıkla ... Vay alçaklar BU VW Opel'i ezelden çekemiyo zaten.
18 Eyl 2009 #16 murry666 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 659 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 beyaz guvercin' Alıntı: wir leben auto, mit liebe Genişletmek için tıkla ... unutmusun ^^ yoksa gramatik katilli yapiyorsun.. booosver, ben onu zaten her zaman bu sitede yapiyom türkce katili olarak ama yeni slogan pek inandirici gelmedi.. putin ve rus arkadaslarina satildikdan sonra *püüh* opel gine opel olsaydin tekbasina slogan 100% uycakdi ve daha fazla insan cekerdi kendi tarafina....
beyaz guvercin' Alıntı: wir leben auto, mit liebe Genişletmek için tıkla ... unutmusun ^^ yoksa gramatik katilli yapiyorsun.. booosver, ben onu zaten her zaman bu sitede yapiyom türkce katili olarak ama yeni slogan pek inandirici gelmedi.. putin ve rus arkadaslarina satildikdan sonra *püüh* opel gine opel olsaydin tekbasina slogan 100% uycakdi ve daha fazla insan cekerdi kendi tarafina....
11 Ocak 2012 #17 K ksk_corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 May 2011 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 hortlatmak gibi olmasın konuyu ama seat autoemotion benim çok hoşuma gidiyor http://www.youtube.com/watch?v=vJfTr4kcHNc&feature=related
hortlatmak gibi olmasın konuyu ama seat autoemotion benim çok hoşuma gidiyor http://www.youtube.com/watch?v=vJfTr4kcHNc&feature=related