Würth boya koruma yaptıran varmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spitemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spitemre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar nette gezinirken bu kampanya dıkkatımı cektı oldukca ıddalı gorunuyorlar fıyatda cok uygun gıbı (bonus 12 taksıt)ama bılemedım yaptıran deneyen duyan varmı?Ona gore yaptırmak ıstyorum bende bu paketı..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ilk-gunku-isiltisina-donsun-kampanya-icin-son-hafta-86744026/detay/

Ynt: Würth boya koruma yaptıran varmı??

Boyle kampanyalara kanmayin arkadaslar.
Hem bu firma wurth ile mahkemelik wurth te calisan arkadasim soylemisti bayiligi iptal edildi.
ve sahtekarlar.

Babamin aracini ayni kampanyadan burda detayli temizlik yaptirdik arabanin tavan dosemeleri bile sarkti sakınnn.

Abi tesekkur ederım yorumun ıyı oldu aslında bılıundık markalardan sasmadım lakın gorunce fıyatta hos gozuktu ve bu yanıttan sonra aslaaaaaaa...

spitemre link' Alıntı:
Abi tesekkur ederım yorumun ıyı oldu aslında bılıundık markalardan sasmadım lakın gorunce fıyatta hos gozuktu ve bu yanıttan sonra aslaaaaaaa...
rica ederim
sonax+ziebart sasmamak lazim.
4.levent ziebart bayii iscilikleri cok iyi tabii fiyatta pahali.

BÜLENT link' Alıntı:
rica ederim
sonax+ziebart sasmamak lazim.
4.levent ziebart bayii iscilikleri cok iyi tabii fiyatta pahali.

Önumuzdekı ay ınceden bı kıyalım bakalım paraya tam ısınmadan havalar yaptırayım korumayı paylasırım burdanda tekrar sagol abı

Adı geçen yerde 2009 yılında captiva aracımı iç, dış elden geçirmişlerdi fena durmamıştı.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Adı geçen yerde 2009 yılında captiva aracımı iç, dış elden geçirmişlerdi fena durmamıştı.

Abi bı kac kotu yorum okudum forumlarda da Bülent abide yazınca olumsuz benım ıcın berbat ettırmıyım sımdı

spitemre link' Alıntı:
Abi bı kac kotu yorum okudum forumlarda da Bülent abide yazınca olumsuz benım ıcın berbat ettırmıyım sımdı

Yok ben yaptır diye demedim kendi deneyimimi aktardım fakat o dönem orada babamın bir tanıdığı vardı, belki biraz daha özen göstermiş olabilirler.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Yok ben yaptır diye demedim kendi deneyimimi aktardım fakat o dönem orada babamın bir tanıdığı vardı, belki biraz daha özen göstermiş olabilirler.

Senden korkup özen göstermiş olamazlar mı? ((:

[quote author=DERSİMLİ link=topic=8182.msg188230#msg188230 date=1369813564]
[/qu

Anladım abı merak etme belkı dedgın gıbı tanıdık faktoru etkılı olmus olabılır..

Geri