Würth boya koruma yaptıran varmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spitemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Würth boya koruma yaptıran varmı??

GNSpower link' Alıntı:
Senden korkup özen göstermiş olamazlar mı? ((:

Mütevazi bir yapım olduğundan bu konuya değinmek istemedim ve konuyu babama attım ama hemen yakaladın yine doğan evet normalde biz insanlara hizmet veriyoruz ama madem insanlık dışından biri bizi seçmiş biraz özen gösterelim dediler heralde sağolsunlar.  çekiççç

DERSİMLİ link' Alıntı:
Mütevazi bir yapım olduğundan bu konuya değinmek istemedim ve konuyu babama attım ama hemen yakaladın yine doğan evet normalde biz insanlara hizmet veriyoruz ama madem insanlık dışından biri bizi seçmiş biraz özen gösterelim dediler heralde sağolsunlar.

Benimde aklıma sağolmak/sağkalmak için özen gösterdikleri ihtimali geldi, doğruymuş. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Benimde aklıma sağolmak/sağkalmak için özen gösterdikleri ihtimali geldi, doğruymuş. ((:

evet zaten 2009'dan beri sağkalımları bu özenden geliyor.

DERSİMLİ link' Alıntı:
evet zaten 2009'dan beri sağkalımları bu özenden geliyor.

Nezaketin belli ki her kapıyı açıyor/kırıyor. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Nezaketin belli ki her kapıyı açıyor/kırıyor. ((:

Sevilmek ve değer görmek herkeşin hakkı  kızgınkırbac yeterki medeniyetten ayrılmayalım.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Sevilmek ve değer görmek herkeşin hakkı  kızgınkırbac yeterki medeniyetten ayrılmayalım.

İnsan nezaketiyle altedilemez olmalı. Mesela benimde sağ nezaketim bayağı iyidir.

GNSpower link' Alıntı:
İnsan nezaketiyle altedilemez olmalı. Mesela benimde sağ nezaketim bayağı iyidir.

Evet insan hemen elektriği alıyor doğan, sana baktığım zaman kendimi görüyorum.  rasta_occasion

Geri