Würth Mazot Katkısını Kaç km bir kullanmalıyım?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar würthü Martın 20 sinde kullanmıştım. 1000 km yi geçti. Şehiriçi kullandım hep. Tam depodan sonra 2 defa falan çeyrek depo mazot aldım.

Kullanmadan önce würthü aramıştım telefondaki yetkili çok sık kullanmayın demişti. Yakıt sisteminde yağlanmaya neden olduğundan falan bahsetti.

Acaba hala etkisi sürüyormudur würthün yenisini kullansam mı acaba? Devamlı kullanan arkadaşlar varmı ?

Arkadaşlar würthü Martın 20 sinde kullanmıştım. 1000 km yi geçti. Şehiriçi kullandım hep. Tam depodan sonra 2 defa falan çeyrek depo mazot aldım.

Kullanmadan önce würthü aramıştım telefondaki yetkili çok sık kullanmayın demişti. Yakıt sisteminde yağlanmaya neden olduğundan falan bahsetti.

Acaba hala etkisi sürüyormudur würthün yenisini kullansam mı acaba? Devamlı kullanan arkadaşlar varmı ?

yaklaşık 10.000 km de; sürekli şehir içi kullanıyor ve uzun yola gitmiyorsanız 5-6.000 km de bir kullanın.
würth veya benzeri katkı maddeleri deponun içerisindeki yakıtla birlikte biter.
aslında yardımcı bir maddedir. 40.000 km.de bir carbon clean yaptırırsanız bu işlem yakıt sistemi ve enjektörleri temizler. bundan arada bir enjektör temizleyici kullanırsanız. bu da yakıt sistemi ve enjektörlerin temiz kalmasına yardımcı olur.

5 - 6.000 km 10 depo yapar :D Daha önce kullanmamın faydası olmaz mı diyorsunuz?

sık kullanırsan enjektörlere zarar verir

bu kadar kafaya takmanıza gerek yok bence.. katkıya gerek yokki.. bende dizel araç kullanıyorum.. 120 bin oldu.. 2-3 kere katkı atmışımdır şimdiye kadar sadece..

katkı maddelerinin hangi birini kullanacağımı şaşırdım bende. Yararı varmı zararlımı 1001 çeşit ürün var. En güzeli 20-25 bin km de bir carbon clean yaptırmak.

İlla bu tür ürünler kullanılacaksada motorsilk in kalitesini kanıtlamış yakıt katkıları var biraz pahalıdır ama işe yarayacağını sanıyorum.

Carbon Clean ile enjektörleri de temizliyorlarmı?

ben her 2-3 bin km de seonce marka katkı kullanıyorum. 3-4 tl civarında hb den toplu olarak alıyorum. şimdiye kadar herhangi bir yararını- zararını da görmedim açıkçası.

ben de geçen gün 10000 km deki aracıma würth mazot katkısı koydum..depo dolu idi..fark yok..hala deponun içinde var...bor nnt koysak bi farydası olur mu acaba?

arkadaşım jantların çok güzel nerden aldın bende izmirdeyim

Geri