Würth Motor içi temizleme katkısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zephry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hort.
60.000 bakımında Würth Motor İçi Temizleyici kullanmak için şeytan dürtüyor. Sanırsam sadece Carbon Clean ile idare edeceğim, hoş Egr de tertemiz. Motor da temizdir, ne var ne yok, direk doğa ile paylaşıyoruz zaten.

Acıma yapıştır , ben suana kadar 3 defa kullandım , ve en önemli özelliği , ust kapaktan gelen sikirdama sesini kesiyor . Yağlama daha hızlı oluyor . Ben 60-70 binde bir çakıyorum.

Carbon clean ise 30 bini geçirmem ...

10-15 gün önce ben kullandım bi faydasını gördünmü derseniz görmedim, zararını gördün mü derseniz onu da görmedim.Yalnız sanki ilk döktüğümde aracın çekişi biraz yükseldi gibi ama onuda şöyle yorumluyorum; dolu depoya döküp aracı devirli kullanmak lazım deniyor melet arabayı da devirli kullanınca zaten coşuyor.Kararı siz verin.

Devir falan yok. Rolanti de bekleyeceksiniz, sakın devirli kullanmayın bu katkı ile. 10-15 dakika rolantide bekleyeceksiniz! Ardından hemen yağı değişeceksiniz, Araca yazık etmeyin.

ben enjektör temizleyicisini 30 binde kullandım ,uzun yola çıkmadan depoyu fulledim ve üstüne enjektör temizleme katkısını koydum yaklaşık 750 km yol yaptım ,ertesi gün aracı çalıştırınca daha sessiz olduğunu ve çekişin daha iyi olduğunu hissettim(ki sessizliği ilk önce eşim söyledi araç çok sessiz çalışıyor diye).

yağ bakımı çok geçmiş arabaya bizim bir tanıdık ustamızda atıyor git 20-25 km gez gel diyor :D:D

korkulacak birşey yok döktüğünüzde bir yağlayıcı sadece deterjan var :D

arkadaşlar bor power denen seyler var motor katkısı nasıl kullanılır ne ıse yarar faydalımıdır bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım ayrıca enjektör temızleyiciyi benzın deposunamı koyuyoruz eger oraya koyuyorsak arac lpg li temızlermı ayrıca motor temızleme katkısını benım arac ıcın kullansam sıkıntı olurmu 2004 model 107 bınde daha once kullanılmısmı hıc bılmıyorum yardımlarınız ıcın tesekkurler

Konuyu hortlatayim:) arkadaşlar yağ degisimlerinde motor ic temizleyici kullaniyormusunuz?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben biir kere yetkili servisin önerisi üzerine sanırım würth kullandılar 30bninde kullanmıştım, birde şimdiki aracımda 2-3 önceki seferde double-up'ın kini kullanmıştım bence gerek yok. Yeni yağ koyduğumla, temizliyici+yeni yağın bir farkını görmedim. Ona vereceğiniz para yerine aradaki farkla 0w40 esp yada new life almanın avantajı daha çok

ben yağı değiştirmeden önce kullanıyorum

Geri