- Konuyu Başlatan
Golffff
sanirsam golf 4 un var azcik bilgi verebilir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golffff
3 yil kadar önce 2002 golf 4 tdi almistim.aldigim kisi is arkadasimdi.araba 140 bin deydi 135 bin lerde turbo degismisti.3 ay kullandim önceki arabam zafirayi bulunca satmistim.var bir turbo sorunu o modellerde.
sanirsam golf 4 un var azcik bilgi verebilir misin
Evet golf 4 1.6 comfortline aracım var kendi sınıfında bir çok araç kullanmama ragmen golf diğerlerinden çok üstün , motoru 8v 16v şeklinde iki versiyonu var dizelleride çok güzel aracın kuvvetli bir şase üzerine oturduğu çok belli ilk hızlanması biraz yavaş fakat daha sonradan normal kullanıcıları tatmin edecek kadar iyi son hızı var uzun yolu mükemmel keyifli , virajları da süper, tek sorunları camları uzun ve ağır olduğundan VW grubundaki tüm araçlarda olduğu gibi buna audi de dahil cam düşme sorunu var onun dışında bana bir sorun çıkartmadı , kesinlikle golfe karşı kendi sınıfında ve modelinde bir aracı kıyaslarken diğerlerine bakmayın bile ..(astra J hariç )
valla ne guzel anlatmissiniz. golf saglam arac ya turbo olayi problem diye duymustum bikac kere ama sans iside birazda dogruya dogru 2.elde nolucagi belli olmuyo bazen. 1.9 tdi motoru hakkinda yakit konusunda bi fikriniz varmi