www.opelim.net sticker isteyen parmak kaldırsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ümit aslında 2 tane noktaya geliceksin pazar günü biri tekzen biride sarıyer fazladan bastırdıysan isteyen arkadaşlar gelip elden sticker alabilir senden konunun üstünü okumadım ama

elimde 3 tane kaldı..Kaç tane gerekir bize?Elimde patlamasın:)

Ekli dosyalar

• SWScan00018 (Small).webp
    SWScan00018 (Small).webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
Teşekkür ederim..

Elden hariç kimseye bundan sonra sticker postalamayacağım...Paramı yatırmayan arkadaşlarında kulakları bol bol çınlıyordur...ayıp!3 lira için değmez...

gerçekten arkadaşlar göndereceğiniz sadece 3 TL. üstelik açıklama yazısı + zarf + kapınıza kadar gelmesini sağlayan kargo ücreti içinde... ezgene tekrar teşekkürler,, akşam çekebildim fotoları ... onları ekliyorum, yarın öğle arabayı temizleyip yeni fotoları ekleyeeceğim zaten corsa konumuza :)

20090206974ie3.jpg

20090206975zo3.jpg

20090206976uu4.jpg

Ben teşekkür ederim arkadaşlar...Gönderdiğim halde para yatırmayan arkadaşlar var onlara söyleyecek sözüm yok.Tek üzüldüğüm nokta birsürü işim içinde sırf söz verdiğim için kendi mesaimi bırakım kargo işleri ile uğraştım.Stickerlere zarar gelmesin diye gittim 30cm lik özel zarf aldım ...Para helal olsun ama emeklerim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...

Buluşmaya gelen arkadaşlara 5 tane ayırabildim...

edit:Eline ulaşan arkadaşar kullanım talimatının fotosuna koyabilirmi? Kaybettim de:)

bende istiyorum sticker nereye gönderiyoruz parayı?

ezgenecim şimdi aldım.birazdan fotosunu ekleyeceğim.emeğin ve ilgin için teşekkürler

işte fotolar geldiii

ezgene eline ve emeğine sağlık çok teşekkürler

Geri