x20xev e emme manıfoldu??

en guzel cevap var aslinda ama sahibinin soyliycegi zaman gelicek ;):)

bu arada illaki coscast kapakla ecotec kapagi bir tutmayalim forever coscast kapak :)

opelsewerlerden güsel yanıtlar

Çöpe atma atma tabi de, lex filan uğraşma..

Dereceli takan bir arkadaşım vardı baya memnun kalmıştı chipiyle filan...

Sfi değilse uğraşma dememdeki neden, sfi da bile bi şeyler yapmak o kadar meşakatli ki, hondacıların neredeyse bakkaldan bile alabilecekleri parçaları biz milyarlar verip alıyoruz ve aldığımız beygire değmiyor bile...

Kaldı ki bu sfi motor en iyi motoru Opel'in.

Örneğin kendimden yola çıkıyım, 1 küsür milyar verip k.cı kırık bi lex taktım sadece ses..... Yok dereceli lazım yok kapak taşlama lazım...

Anlatabildim mi şimdi niye uğraşma dediğimi???

beklıorum o cvbı bakalım hangı abımızden gelcek :)
illaki doch daha ıı...bende alırken öncelıkle doch baktım ama kısmetımde bu warmıs ;)
ve aracımı sewıorum en önemlisi bu ..

açıklamalar bu şekildeolursa daha aydınlatıcı oluo ama o cümle yanlış anlaşılıo özellikle bu sitede :) saol yorumun için,düzelttiin için...

arada bir yanlışı düzelteyim. DOHC motor dediğiniz üstten çift egzantrikli demektir yani bahsi geçen bütün motorlar DOHC'tur ;)

DOCH yazmışım yanlışlıkla düzelttim :kop:

Son düzenleme:
Bana sorarsanız ecotec motor tatminkar ama ufak dokunuşlarla gayet keyifli oluyor
tek ihtiyacı olan port polish dereceli egzantirik headers ve güzel bir yazılım turbo düşünmüyorsanız
bu siteden kimsenin dblias kit almıyacağını düşünerek söyledim bunu

Tabii Doch değil Dohc o ayrı :)

Şaka bir yana çöpe at işin latifesi çünkü ecotec te aslında ayarı yerindeyse sağlam yürür ama tarih boyunca hep sfi ile karşılatırıldığından dolayı biraz uyduruk görülür bunun yanında sfi yani kırmızı motor bosch un elektroniğini kullanırken ecotec yani sarı motor siemens in elektroniğini kullanır ve sadece siemensin bosch kadar iyi çıkmaması yüzünden sfi dan biraz daha mızmız arızalar çıkarır o nedenle opelciler ecotec e biraz burun kıvırırlar ama kıyas ecotec mi yoksa o zamanlardaki başka bir 2000 cc mi desen çoğu yinede ecotec demek zorunda kalır o da ayrı bir konudur :)

arkadaşlar kusura bakmayın sfi diim ben kısaca :)) yorumlar için saolun..
aynen turbo aşar şu an için...lex de ecotec te fazla tutmuo galıba,dereceli,chip daha tatmınkr..

forumda bir arkadas irmsher dereceli egzantirik satıyordu bir bakın isterseniz.

Geri