Xenon Far Hakkında

Aslında biz insanlara saygı göstermezsek onlarda bize saygı göstermez ama artık bu bana çok sinir bozucu geldi ama yinede elimden geleni gerçekten yapmaya çalıştım çin malıda olsa beyaz ampul aldım daha kötü oldu sonra bir usta bosch ampullerin iyi olduğunu söyledim gittim yeniden halojene döndüm artık bende sıkıldım bu işten şimdi internette okuyorum Osram'ın beyaz ampul modelleri var onlarda kafama yatıyor ama onuda alıp pişman olmaktan korkuyorum .

beyaz ampül daha kötü gösteriyor. beyaz halojenlere bakıpta aldanma. forumları dolaş herkes beyaz ampüllerle kör gibi geziyordum çıkarttım yazıyor.
osram night braker ampüller halojenlerde en iyileri.forumlarda kullananlar çok memnunlar. xenon taktırmadan bir araçtir. osram halojenle hem cebinden fazla para çıkmaz hemde yolu göreyim derken milleti kör etmezsin. bir taşla iki kuş :)

Xenon için mercekli far takımı alıp takmak en iyisi. Ama benim gibi biraz 46lılık varsa sende :) merceğini bi-xenon veya valeo mercek gibi kaliteli merceklerle değiştirip xenon kit takarsan hem görünüşün hemde senin görüşün dört dörtlük olur, kimse de rahatsız olmaz. Ben aşağıdaki konumda neyi nasıl yaptığımı anlattım:

http://www.opelim.net/forums/astra-tuning/94898-astra-g-junyan-far-cami-ve-mercek-degisimi.html

Ama şunu söyleyebilirim ki, merceksiz fara xenon takanlar trafikte baya baya hayır dua alıyorlar. Ayrıca kendi farlarınızda halojenle doğru düzgün göremiyorsanız xenonun bir çözüm olacağını sanmıyorum. Far gövde veya camları problemli olabilir.

(Ben xenon olarak Monza 6000K H11 + Valeo mercek kullanıyorum)

Xenon için mercekli far takımı alıp takmak en iyisi. Ama benim gibi biraz 46lılık varsa sende :) merceğini bi-xenon veya valeo mercek gibi kaliteli merceklerle değiştirip xenon kit takarsan hem görünüşün hemde senin görüşün dört dörtlük olur, kimse de rahatsız olmaz. Ben aşağıdaki konumda neyi nasıl yaptığımı anlattım:

http://www.opelim.net/forums/astra-tuning/94898-astra-g-junyan-far-cami-ve-mercek-degisimi.html

Ama şunu söyleyebilirim ki, merceksiz fara xenon takanlar trafikte baya baya hayır dua alıyorlar. Ayrıca kendi farlarınızda halojenle doğru düzgün göremiyorsanız xenonun bir çözüm olacağını sanmıyorum. Far gövde veya camları problemli olabilir.

(Ben xenon olarak Monza 6000K H11 + Valeo mercek kullanıyorum)

Arabanın orjinallijinle oynamadan en iyi verimi aşmak için zaten mercek işine girmedim yinede çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Geri