Xenon Far Taktırdım, Uzunlarım artık işe yaramıyor:( (YARDIM)

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;

Bugün 6000K xenon far kiti taktırdım ancak uzun huzmeli ampulleri değiştirmedim. Sarı ampul. Uzunları yakma ihtiyacı hissettiğimde yakıyorum ancak hiçbir işe yaramıyor. Bu durumda ne yapabilirim? Lütfen yardım edin... Uzun ampuller de mi değişiyor?

bence uzunlarada xenon tak derim ama pek kullanılmadığı için uzunlar tercih edilmiyor

Bu durum herkes için böyle mi?

Uzunlara Xenon takılmaz. Gazın ısınma süresi olduğu için uzun hüzmeler sellektör yaptığınızda hiçbir işe yaramaz.

bi-xenon almalıydın

far ayarı yaptırdın mı peki?? bende xenon taktırdım ama xenon çok dağılıyor benim araçta..

Uzunlara Xenon takılmaz. Gazın ısınma süresi olduğu için uzun hüzmeler sellektör yaptığınızda hiçbir işe yaramaz.

abicim uzunları uzun yolda giderken kullanacağı sorun olmaz ısınma gibi bi problem olmaz

sadece sellektör için kullanılacaksa da xenon taktırmanın bi anlamı yok
ayrıca güsel bi ayar yapıldıktan sonra uzun yolda normal orjinal ampulleri ile de gidilebilir bi sorun yaratmaz

Far ayarını mükemmel yaptılar. Ne dağılma ne vs. hiçbir sorun yok.

uzunlarını philips ampulle değiştirebilirsin

Arkadaşım bendede aynı sorun vardı sellektör yaptığımda pek belli olmuyordu sitedeki arkadaşlar osram Night Breaker yada osram cool blue ampullerle değiştirmemi önerdiler..ben Night breaker almayı düşünüyorum...

Geri