Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 2001 Opel Astra 100.yıl g kasa aracım var Xenon far taktırmak istiyorum ama arıza lambası yakar diyorlar hangi marka taktırmam lazım lütfen cevap verirseniz sevinirim kafam çok karıştı
Bi-Xenon olayı bambaşka bir şeymiş. :sulanma: Kullanılan malzemeler: Bi-Xenon için Valeo D2S mercek Ampul olarak Forza D2S Tip 6000K Xenon Kit Mercek çerçevesi olarak Bosch orta boy çerçeve. (Mercedes C sınıfı çerçevesi.) Far gövdesi olarak kenara koyduğum orijinal Hella içi krom olan...
www.opelim.net
Eğer G kasa için özel üretilmiş mercekli Xenon olan komple far taktırmayacaksanız benim konumda yaptığım gibi kendi farını kesip biçip Xenon merceği takmalısınız.
Bunun haricinde normal halojen farın ampulünü söküp yerine Xenon ampül asla takmayın. Çünkü gece siz önünüzü göremeyeceksiniz. Karşıdan gelenler kör olacak. Muayeneden geçmeyecek. Yan sanayi olduğu için 1 yıl dolmadan ampul bozulacak. Yiceniz küfürlerin haddi hesabı olmayacak.
Doğrusu her türlü ampul işini Aliexpress üzerinden yapıyorum. Yorumlarında en çok hangisi problemsizse ve satış sayısı çoksa ondan alıyorum. Osram, Phillips gibi markalar olmadığı sürece hepsinin ömrü öyle çok olmuyor.