arkadaşlar ben xenon 7000k kullanıyorum aşırı memnunum başka bir araç kullandığım zaman arasındaki farkı gördüm normal farla önümü göremedim kör gibi oldum xenon olayı çok süper birşey herkese aşırı tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazukaa' Alıntı:Bende xenon kullanıyorum genelde 8000k ama 10000k ampulumde var. istediğim zaman göruntu deyısmesi maksatlı takıyorum 10000k ampulleri.Ama tavsiyem 8000k gayet şık ve guzel aydınlatması.. Ama xenon kullanan veya yakın zamanda kullanmak ısteyen arkadaslara soyluyorum. Mercekli farlarda tek noktadan ışık dağıtıyo.Mercek yoksa dunyayı aydınlatıyo. O yuzden küfür yemek istemıyosanız mercekli farlarda kullanmaya calısın.. Örnek vericek olursak mesela FK iyi diyolar ama mercek yok bende ki sonar kitlere kalıtesi dusuk dıyolar ama mercek var gayetde memnunum..
boşver hocam paran cebınde kalsınmdellal' Alıntı:1 yıldır taktırmayı düşünüyorum ama hala nasip olmadı ... :sorry:
corsa_fb' Alıntı:merceksiz far.a xenon takmayın diyen arkadaşlar bu mercedes bmw hiç bi şey bilmiodu o zaman merceksiz arabalarına xenon koydu zamanında bence merceksizde olsa 6ooo kelvin.nin üzerine çıkmadıgın zaman sorun yok eğer kalite bi marka xenon dönüşüm kiti taktırırsan karşı tarafa sorun yaratmıycagına inanıorum.
MaX' Alıntı:Bence bmw ve mercedes çok şey biliyordu. Merceksiz sistemlerde kullanılan reflektörler xenon için tasarlanmıştır halojen için değil. Bu yüzden ışık dağılımında en ufak problem olmaz. Ayrıca reflektörlü farda kullandıkları h7,h1 v.s ampul çeşitleri değil, özellikle merceksiz farlar için üretilen Philips D2R ampuldür. Uzun lafın kısası; Merceksiz fara da xenon takılır ama doğru ampulu seçersen
+ O yıllar xenon ilk çıktığı dönemlerdi zaten şimdi ise hep mercekli far kullanıyolar ... :good:MaX' Alıntı:Bence bmw ve mercedes çok şey biliyordu. Merceksiz sistemlerde kullanılan reflektörler xenon için tasarlanmıştır halojen için değil. Bu yüzden ışık dağılımında en ufak problem olmaz. Ayrıca reflektörlü farda kullandıkları h7,h1 v.s ampul çeşitleri değil, özellikle merceksiz farlar için üretilen Philips D2R ampuldür.
mdellal' Alıntı:+ O yıllar xenon ilk çıktığı dönemlerdi zaten şimdi ise hep mercekli far kullanıyolar ... :good: