xenon neden söner?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugun 480 km bir yol yaptım.. hava hep 5 derecenin altı yağmurlu veya karlıydı.. bozuk cok yol vardı.. su birikintisi doluydu yollar.. sol farımdaki xenonunum yolda söndü.. hala yanmıyor.. nasıl cözebilirim bunu? (istanbula dönerken lazım olucak cünkü..

(markası monza 8.000 taktıralı 1 ay oldu)

uzun yol için xenon aldık halimize bak.. :mad:

safa balansın su aldı bence ..söyle garantiden yapsınlar..bide ampul vs yerinden çıkmışmı elinle kontrol et

:@ balans dedigin beyni demi abi.. bakiyim kontrol ediyim.. bende öyle düşünüyordum belki kurursa toparlar dedim ama bilmiyorum.. çok canım sıkıldı..

sanayi ustaları ağzıyla konuşursak evet beyin...toparlsa bile ilk yağmurda yine alır...benim balans sis farının arkasına takılmıştı sağdan aracım darbe aldığında sisi farı ezmiş balansı ve çok küçük bir delik oluşmuş..bir su birikintisinden geçtikten sonra..farım yanmadı bir daha..gösterdim yanmıyo dedim sağolsun değiştirdiler.....farını başka birisine yaktır ve farına bak xenon ilk ateşlemesini yapar ama yanmaz flash gibi çakar yani bilki o zman balans arızalı...arıza kiti veya ampul, ampul soketi olma ihtimalide var ama senin anlattıklarından ben bu şekilde çıkardım,

amman farlar açıkken elleme yüksek voltaj çarpmasın

çakmağın ilk çakılışında kıvılcım cıkar , onun gibi oluyor ilk denedigimde sonra hiç tepki vermiyor.. balansa su kaçmış olabilir zaten kaputu kaldırdıgımda ıslaklık vardı kitin etrafında..

Eğer bozulmuşsa balans inşallah degiştirirler aytekin abi garantiden..

tek far 500 km yapıcam dönüşte anlaşılan :(

nerdesın sen hsg? sök hemen bozuk xenon kablosunu. tak ucuna orjınal ampulu. geri oyle dön

Geri