xenon neden söner?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rüyama bile girmişti.. rüyamda tekrar yanıyordu.. bu sabah tek farla yola cıkmaya göze almışken , yanmayan farım kendiliginden yandı :) 500 km yol yaptım..

ama götürecegim yine var bişeyi..

buarada sol aynamı kopardım :(

olur öyle şey arada.benim arabada da oldu sinirlendim far açık marşa bastım yanmaya başladı.soğuklar arttıkça 5derece civarı ve altında daha zor çalışmaya başladı.geçmiş olsun abicim...

benim vectra da arabayı ilk çalıştırdığımda 3-4 dk xenonlar yanıp sönüyodu ama harika bi görüntü oluyodu acıkcası :D

kardeş gıcık bi durum.. gittinmi aldığın yere xenon'u.. aslında bazen babama hak veriyorum sonradan naparsan hep dönüp bitarafına kaçıyor olm sen arızamısın diyor :D puhahah.. haklı adam.. normal far olsa uraşmıcaktın bile..

xenonlar için araya kondansatör bağlıyolardı bir ara bu pırpırı filan önlüyo internette 10 lira gibi bi fiyatı vardı

kardeş gıcık bi durum.. gittinmi aldığın yere xenon'u.. aslında bazen babama hak veriyorum sonradan naparsan hep dönüp bitarafına kaçıyor olm sen arızamısın diyor :D puhahah.. haklı adam.. normal far olsa uraşmıcaktın bile..

aynen öyle , ama işte..

Geçmiş olsun Safa. benim sislerde xenon var alt kapaklarıda yok arabanın. dünya kadar su gelmiştir oraya ama sorun yok. İnşallah bundan sonra da olmaz. bu arada xenonu taktırdığın yer yok mok derse zorla. ısrar et.

Benim babamda ne gerek xenon a sarı farlar neyine yetmiyor o da aydınlatıyor o da aydınlatıyor sonra xenon sorun cıkarıp duracak dıo hep bende daha taktırmadım :D

Geri