Xenon Sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
katiliyorum 4300 en fazla 5000 k ampul en iyi sonucu verecektir..

aynen 4300 bulamazsin... bulduklarinda 4300 deselerde degildir zaten :D...

4300 luk D1S/D2S/D2R ampul alacaksniz, ancak yasacak oldugunuz sorunlar var... oncelikli sorun ampulun mercege olan mesafeleri farklidir piyasadaki kitlerle odaklama sorunu olucaktir buda mercegin kesilme cizgisini bozucak gorus kotu yada pek iyi olmayacaktir...

Tavsiye vermek gerekirse...

mercek ve duy degistirin

D2S/D2R valeo mercek 50 TL (cifti)
Ampul 4300K D2S 150 TL civari
Ballast icin cevirici piyasada var 30 - 40 tl

en uzel sonuc bu sekilde olur...

yada bu farlari satin orjinale gecin devam edin :D

Ayrıntılı önerileriniz için çok teşekkürler, dediğiniz gibi 4300k ampul bulamadım 6000k vardı almadım onunda tanesi 50tl 'idi.. Far ayarı yaptırdım çok düşükmüş ayar akşam bakıcam aydınlatmasına birde yağmurda deneyeceğim. Ama bu mercek değişimi öneriniz uygun sanırım çifti 50 TL demişsiniz Valeo için. Sorun devam ederse mercek değişimi yaptıracağım

Gonderdiginiz linkteki ampuller hakikaten 4300 ise fiyatida cok uygun ama bence bunlardan da verim alamazsiniz suanki mercekleriniz ile, bu ampulleri alin

sonra

http://urun.gittigidiyor.com/Valeo-Xenon-D2S-D1S-Mercek-Xenon-Modifiyesine_W0QQidZZ33653422

bu mercekleri alin ve geceleriniz gunduz olsun :D bu mecekler sayesinde mercek odak noktasi problemiz kalmaz ve kesilme cizgisi cok daha iyi olacakstir....

ama yine tavsiyem 85122 / 4300K phlips tir, valeo mercekle en iyi sonucu verecektir...

Son düzenleme:
Valeo Merceklerin tane fiyatı nedir acaba siz çifti 60TL dediniz sanırım yalnış anlamadıysam. Bugün far ayarı yaptırdım bakalım yine sorun devam ederse bu ampulleri alıcam yine devam ederse mercek değişimi mecburen :)

Valeo Merceklerin tane fiyatı nedir acaba siz çifti 60TL dediniz sanırım yalnış anlamadıysam. Bugün far ayarı yaptırdım bakalım yine sorun devam ederse bu ampulleri alıcam yine devam ederse mercek değişimi mecburen :)

bende de junyan marka angel eye far var....sorununuz sonar farın ıcındekı kalıtesız mercekten kaynaklanmaktadır...kalıtelı bır mercekle sorununuzu cozebılırsınız...benım merceklerım bosch marka ve ben cok memnunum..6000 k ıle yagmurdada onumu gorebılıyorum...bence ampul almadan once mercegınızı degıstırın...

evet cifti 60 tl linkte verdim size...

4300 k lık ampul al bendeki onlardan bende birde 6000 k lık var 4300 k lık olanlar hem görüş güzel hemde çok beyaz değil...ben 8000 lik kullanmıştım corsada inan bana normal ampul bile ondan iyidir...

4300 k lık ampul al bendeki onlardan bende birde 6000 k lık var 4300 k lık olanlar hem görüş güzel hemde çok beyaz değil...ben 8000 lik kullanmıştım corsada inan bana normal ampul bile ondan iyidir...

Bu verdiğim linkteki ampulleri alayımmı diyorsun abi? 8000k balastlara uyar dimi herhangi bir sorun çıkarmaz?

balastın 6000i 8000i olmaz
bağlantısı uygun tipteki tüm K değerli ampulleri çalıştırır balast

Geri