katiliyorum 4300 en fazla 5000 k ampul en iyi sonucu verecektir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen 4300 bulamazsin... bulduklarinda 4300 deselerde degildir zaten...
4300 luk D1S/D2S/D2R ampul alacaksniz, ancak yasacak oldugunuz sorunlar var... oncelikli sorun ampulun mercege olan mesafeleri farklidir piyasadaki kitlerle odaklama sorunu olucaktir buda mercegin kesilme cizgisini bozucak gorus kotu yada pek iyi olmayacaktir...
Tavsiye vermek gerekirse...
mercek ve duy degistirin
D2S/D2R valeo mercek 50 TL (cifti)
Ampul 4300K D2S 150 TL civari
Ballast icin cevirici piyasada var 30 - 40 tl
en uzel sonuc bu sekilde olur...
yada bu farlari satin orjinale gecin devam edin![]()
Nette Bunu Buldum Yorumlarınız Nedir Acaba? Teşekkürler
http://www.hepsiburada.com/Liste/ca...px?productId=brkbr0416085&categoryId=20024656
Valeo Merceklerin tane fiyatı nedir acaba siz çifti 60TL dediniz sanırım yalnış anlamadıysam. Bugün far ayarı yaptırdım bakalım yine sorun devam ederse bu ampulleri alıcam yine devam ederse mercek değişimi mecburen![]()
Valeo Merceklerin tane fiyatı nedir acaba siz çifti 60TL dediniz sanırım yalnış anlamadıysam. Bugün far ayarı yaptırdım bakalım yine sorun devam ederse bu ampulleri alıcam yine devam ederse mercek değişimi mecburen![]()
4300 k lık ampul al bendeki onlardan bende birde 6000 k lık var 4300 k lık olanlar hem görüş güzel hemde çok beyaz değil...ben 8000 lik kullanmıştım corsada inan bana normal ampul bile ondan iyidir...