Xenon temizlenme 2001 Vectra CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cdx lerin mercek çok küçük onunda etkisi vardır farı açtırmısken uzunlarıda nightbreaker yapsydınız :)

aynı sistem üzerinde general electic in 6000k ampulunu kullanırsanız ışık çok artar

mtec sistemlerin ampuludur

cdx lerin mercek çok küçük onunda etkisi vardır farı açtırmısken uzunlarıda nightbreaker yapsydınız :)

aynı sistem üzerinde general electic in 6000k ampulunu kullanırsanız ışık çok artar

mtec sistemlerin ampuludur

İşlem yapılırken aklıma xenon ampulu de değiştirmek geldi ama bu biraz tamamen MANEVİ oldu :)

Sonunda 2002 stopa gidebildim ve de farlarımı temizlettirdim.

Vectra B cdx te tampon sökülmeden far çıkmıyor. Onun için de ayrıca kaportacıya bir ücret ödedim. Ama sonunda tertemiz bir görüntü elde ettim.

Bu iş bu kadar :)
2002 stopun sahibi Mustafa'nın sanatı iyidir. Geçmiş yıllar içinde bir kaç iş yaptırmıştım, sorun yaşamadım.

cdx farını ne temizletecen nede yenisini alacan.opelin yaptığı en dandik ve en pahalı farlardan biri.bende 2002 de temizlettim biraz düzelme var. bu konusu aylardır araştırıyorum.tek çare ve en ucuz yolu 80-120 arası depo veya tyc marka farlar var normal makyajlılar için.birebir yerine oturuyor.tech2 ye bağlatıp beyinden xenonu sildireceksin.yerine de bu cillop gibi farları takacaksın.birde 6000 k lık xenonu taktın mı deme keyfine.hiç kafanı yorma.bunu bana en son diyen opel yetkili servisindeki ustalar.yenisini taktırsan bile kısa süre sonra aynı oluyor diyolar.en iyisi budur.maliyet ise taş çatlasın işçilikle 500 lira tutar ki o da orjinal farının yarısı.

2002 yanlış anlaşılmasın savaş arkadaşın bahsettiği 2002 stop.ama bunu oradan daha iyi yapan biryer var dediler.2002 den daha tecrübeli ve farları açmadan temizliyor.
www.fartemizligi.com sitesinden ulaşabilirsiniz.adamlar profesyonel çalışıyor dediler.bu hafta sonu gidip bakacam.bi çözüm bulabilecekler mi.

cdx farını ne temizletecen nede yenisini alacan.opelin yaptığı en dandik ve en pahalı farlardan biri.bende 2002 de temizlettim biraz düzelme var. bu konusu aylardır araştırıyorum.tek çare ve en ucuz yolu 80-120 arası depo veya tyc marka farlar var normal makyajlılar için.birebir yerine oturuyor.tech2 ye bağlatıp beyinden xenonu sildireceksin.yerine de bu cillop gibi farları takacaksın.birde 6000 k lık xenonu taktın mı deme keyfine.hiç kafanı yorma.bunu bana en son diyen opel yetkili servisindeki ustalar.yenisini taktırsan bile kısa süre sonra aynı oluyor diyolar.en iyisi budur.maliyet ise taş çatlasın işçilikle 500 lira tutar ki o da orjinal farının yarısı.
et konuyu hortlatmışsınız kaldıki mercekli veee orijinal xenon sistemli bir farı söküp dandik yan sanayiyi takmasını öneriyorsunuz :eek:

kim aracının orjinalini bozmayı ister ki. ama tek çare bu yenisini taktırsan bile sıradan bir aracın sarı ampulleri bile daha aydınlatıyor.varsa orjinalini bozmadan güzel görüntü elde etmek paylaşın bizde faydalanalım

Geri