gerçekten çok açıklayıcı oldu benim için gerçekten çok teşekkür ederim size ama aklıma yine birkaç soru geldi kusuruma bakmayın taksit taksit soruyorum. Aracın sağına veya soluna geçtiğinizde ses değişiyor mu? yani şoför koltuğundan indiğiniz zamanki ve yolcu koltuğundan indiğiniz zamanki duyduğunuz sesler aynı mı?Yoksa susturucu olan taraftan daha az olmayan taraftan dahamı çok geliyor? Son olarak bu duman konusunda simetrik olarak ayırsak boruları yani tam Y şeklinde 2 ye ayrılsa duman borulara eşit gidecek fakat susturucu yüzünden eşitlik bozulacak bunun içinde duman çok çıkan tarafın içine bir engel koysak örneğin bir sac parçası gibi istediğimiz gibi duman eşitlenir mi? Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.
rica ederim önemli değil sese bu kadar kafanı takma sesin hangi taraf egzozdan geldiğini anlayamazsın kardeşim. diğer sorunda da susturucunun içine paça konur mu? bilemiyorum onu bi ustaya sorsan daha iyi olur. yazın hiç duman çıkmayacak ya o zaman ne yapacan. onun için eğer bütçen varsa komple çift çıkış egzoz yaptır hem performans hem ses hemde duman eşit çıkar. benim bütçe şimdilik buna elverdi bununla yetiniyorum ama emin çok güzel sesi var duman da hemen hemen çıkıyo iki tarafdan yetiyo bana.