yağ ölçümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk6060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahmet bey aracı alırken yetkili serviste check up yaptırdım daha sonra gittiği özel servislerde baktım km sine tüvde km orjinal araba zaten bayağı diri duruyor
fotoğraflardan anlaşılırsa eğer sahibinden com da ilanı var http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...stra-1.6-gl-nb-ac-2000-model-148782985/detay/

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:15 ----------

bu arada ahmet araç kayseri demirel oto çıkışlı check up için de inciroğluna götürdüm

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:32 ----------

bu arada ahmet bey araç kayseri demirel oto çıkışlı check upı da inciroğlunda yaptırdım

ahmet bey aracı alırken yetkili serviste check up yaptırdım daha sonra gittiği özel servislerde baktım km sine tüvde km orjinal araba zaten bayağı diri duruyor
fotoğraflardan anlaşılırsa eğer sahibinden com da ilanı var http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...stra-1.6-gl-nb-ac-2000-model-148782985/detay/

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla aracın sağıyla soluyla çok uğraşılmış, böyle olması biçok müşteriyi soğutur.
Camlardaki JDM yazıları, plakalıklar kötü duruyor.
Jantlar güzel ama çekilen kırmızı şerit berbat.

Bunlar benim görüşüm ama söktürmeniz alan kişiyi arabaya daha yakınlaştıracaktır.
Orjinal araba arayanlar isteyenler, bu söylediklerimden soğuyacaktır Burak bey. Hayırlı satışlar...

sayın sürücü astra g lerin bazı motorları yağ eksiltir bilginiz olsun bunların yağ değişim km si 7500 ya yağ ilave ederek kilometreyi tamamlayın yada yağını 5000 de değiştirin

sayın sürücü astra g lerin bazı motorları yağ eksiltir bilginiz olsun bunların yağ değişim km si 7500 ya yağ ilave ederek kilometreyi tamamlayın yada yağını 5000 de değiştirin

Bu modeller yada motor numaraları neler?

ahmet bey aracı zaten satmak gibi bir düşüncem yok öylesine ilana verdim jantlardaki kırmızı şerit değil orjinal boyadır aracın oynanan pek bir tarafı da yok zaten aracı stock ben aldım bu hale getirdim istenildiği taktirde stock hale dönüştürülebilir

..

benimaractada ilk aldıgımda aynı sorunla karşılştım.. ustaya sordum.. 120 bindeki aracıkma usta lpgli opellerin yag yakaması normal ..motora fln baktı hiçbi sorun yok dedi.. bende sonra ozel serviste yag değiştirdim...GM 10/40 yag koydurdum.. 2bin km gittim şu an için hiç yag esilmesi yok.. 1000 km civarı yagı kontrol et.. kafana takma motor fln istemiyodur.. bence..:)

teşekkür ederim arkadaşım ben castrol koydurmuştum olmazsa 10 bin den sonra değişeceği zaman gm koydurayım

teşekkür ederim arkadaşım ben castrol koydurmuştum olmazsa 10 bin den sonra değişeceği zaman gm koydurayım

Castrol kalitelidir yaw. Ben opel kullanmaya başladığım zamandan bu yana castrol kullanıyorum. Kullanmaya da devam ederim. Ama burada dedim gibi opel yağ yakar.

arkadaşlar bugün aracıma yağ ilave ettim yağ değişimi yapalı 2200 km oldu bugün 250 gr yağ aldı sizce bu oran nasıl bir de rampa yukarı çıkarken arıza ışığı bir anlık yandı ve geri söndü bu nedendir acaba teşekkür ederim

Hangi arıza ışığı? Üzerinde motor olan mı anahtar olan mı?
Şayet araç LPG'liyse ve motor resmi olan ışık yandıysa sıkıntı yok. Çoğu opel'de yanıyor LPG'den sebep.

Geri