Yağ seçimi yardım arkadaşlar acil

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bi tanesi Avrupa'dan geliyor 5litre halinde diğeri de burdaki firması üretiyor galiba. Bana sorarsan ben mobil 1 esp al. Ben 2010 corsa ya koydurdum arabanın sesi bile azaldı.

bir önceki bakımda mobil 1 esp koydum benim arabamın yakıtı arttı hissedilir şekilde bilmiorum bağlantılı mı.

motul 5-30 al..... 100 lira fazla olur ama arada baya bir fark var..
Full sentetik ile... %100 sentetik farklıdır

motul 5-30 al..... 100 lira fazla olur ama arada baya bir fark var..
Full sentetik ile... %100 sentetik farklıdır

Nasıl bir fark gözlemlediniz. Ben mobil 1 alınca sesi bariz bir şekilde. Azaldı. Sizin dediğiniz yağ baya pahalı. Mobil 1 den ona geçsem sesi daha da azalır mi

Motul vs alıp boşuna para vermenize gerek yok. S2000'de sürekli Motul kullanıyordum, ardından Mobil'e geçtim. Herhangi bir fark yok. Aradaki farkı algılamanız mümkün değildir. Hele ki performans için üretilmemiş bir otomobilde.

Mobil veya GM tercih edebilirsiniz. Uçaklarımızda GM'in motorlarına GM yağlar kullanılıyor o şekilde örnek vereyim. İkisi de yanlış tercih olmaz. Sonuçta GM'in üretmiş olduğu bir ürüne yine aynı markanın üretmiş olduğu yağı koyuyorsunuz.

Motulu bende motosikletimde denedim hiç fark göremedimboşuna fazla para çıkıyor cepten ben corsada 2011 deb beri mobil1 0w40 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

Turkcell_T_Tablet cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gm i onermiyorum zeytinyagi gibi bisey , ilk 3-5 bin km de zift gibi oluyor , ama mobil öyle mi 15 bin km ye kadar sapsari duruyor. Kullandigim ismi bilinmeyen yag RIW bile GM den bariz iyiydi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gm i onermiyorum zeytinyagi gibi bisey , ilk 3-5 bin km de zift gibi oluyor , ama mobil öyle mi 15 bin km ye kadar sapsari duruyor. Kullandigim ismi bilinmeyen yag RIW bile GM den bariz iyiydi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay dizelde 100 kmde kararmayan yağ yok başlarda çok takmıştım buna:)

arkadaşlar aracım 1.6 LPG li corolla :) şuana kadar hep 5-30 yağ konulmuş bi sıkıntıda yaşamadım. şimdi toyota ustası aracınız LPG li ise 0-50 tavsiye ederim diyor. sizce 5-30 devammı edeyim 0-50 yemi geçeyim.

Geri