nasıl hallede bildinmi sorunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öneriler için çok teşekkür ederim ama kendime güvenemiyorum. Boyayı matlaştırmaktan, zarar vermekten korkuyorum. Boya da zaten dondu donacağı kadar, Mart ayı içinde sanırım profesyonel bir yere pasta-cila boya koruma falan yaptıracağım. Bursada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Fk_929@ bahsettiğin uygulamayı biraz açabilir misin?
inan kimse senin aracına özendiğin kadar özenmeyecektir..
vakit kaybetmeden izopropil alkol ve meguiars 'ın kil' ini al..
arabayı güzelce yıka
sonra küçük bir alanda denemeye başla 30cmx30cm bir alanda boya damlacıklarının sıçradığı yerleri İPA ile 1/5 oranında sulandırdığın karışım ile sil sonra bir fıs fıs şişe içerisine şampuan + ılık su karışımı hazırla
"bu arada kil 'i bir tas içerisinde ılık su içinde biraz yumuşamaya bırakmış ol işlemi yapmadan 5 dakika önce"
*
fıs fıs ile şampuanlı suyu İPA ile sildiğin alana püskürt kil'i elinde ezerek avuç içi olacak kadar yay hamuru ez yani cam macunu gibi zaten sonra ipa ile sildiğin yerleri temizle.. bakalım kil boyaları alacakmı ? almazsa İPA' yı 1/3 1/2 1/1 oranında sulandırarak tekrar dene başarıya ulaştığın zaman geri kalan yerleri de yap.. sonra arabayı tekrar yıka..
polisaj için bulunduğun şehri söyle ki arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar..
erdem boya sağlamdır, dükkanına gitmişliğim var. killeri benim kullandığımdan, iyidir. aşağıdaki konu skodaturkeyde de var ama ben bunu bulabildim. aynı dertten kurtulan bir arkadaşımız kendisi
http://www.passatturkiye.com/uygula...ya-temizligi-boya-koruma-motor-temizligi.html