Yahşi Batı 03.01.10 Pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben buluşmalarının amacının birlikte olmak sanıyordum yanılmışım. Sinemada yer yok diye buluşmaktan vazgeçmek bana saçma geldi. Gidilir buluşulur sinemada yer yoksa yemek yenir sohbet edilirdi. Ama sanırım kimse benle aynı düşüncede değil. Herkes ayağına buluşma gelsin diye beklerse bu sitede daha çok organizasyon iptal olur....

kusura bakmayın bana endekslemeyin sakın olayı ben en geç 20:30 da orda olurum.var mı buluşma

ben buluşmalarının amacının birlikte olmak sanıyordum yanılmışım. Sinemada yer yok diye buluşmaktan vazgeçmek bana saçma geldi. Gidilir buluşulur sinemada yer yoksa yemek yenir sohbet edilirdi. Ama sanırım kimse benle aynı düşüncede değil. Herkes ayağına buluşma gelsin diye beklerse bu sitede daha çok organizasyon iptal olur....

başkan valla geliyorum deyipte gelemeyen sensin malesef buluşma dersen yaparız ama gelmezsen :)

Bu ne şimdi? Bu buluşma sinema için olacaktı! Yoksa buluşma nasıl olur,neler yapılır çok iyi biliyoruz ;)

Herkesin ayağına buluşma gelmesini üstüme alınmıyorum zaten.

Saygılar başkanım!

ya gerilmeye gerek yok arkadaslar abılerım ablalarım yaparız güzel bır bulusma bu hafta sorun kalkar ortadan tabı herkızın bı ısı cıkaıbılıyo ama yelız ablama katılıyorum bulusmalar sadece sınema mangal vs. ıcın degıl maksat bırlıkte olmak muhabbet etmek eglenmektır bu hafta bır organızasyon beklıyoruz saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri