Ynt: YAKINDA BENDE EKLEYECEĞİM FOTO
inşallah inşallah
inşallah inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi Aydın yazmış olduğun üç bini aşkın mesajın içersinde en beğendiğim yorumun bu oldu, tebrik ederim, bu kadar mı cuk oturan bir yorum olur, bravo bravooAydn link' Alıntı:Harika bir başlangıç yapmışsınız.
011zaa 011zaaharunhoca link' Alıntı:Vallahi Aydın yazmış olduğun üç bini aşkın mesajın içersinde en beğendiğim yorumun bu oldu, tebrik ederim, bu kadar mı cuk oturan bir yorum olur, bravo bravoo
Aydn link' Alıntı:Harika bir başlangıç yapmışsınız.
Harikasiniz bir forum sitesine yeni üye oluyorsunuz, akabinde ilk yaptığınız iş yeni bir konu açmak oluyor ilginç bir cümle ile ve sonrasında başlığın altındaki ilk cümle adeta evrenin sırrını çözüyor "YENİ ÖYE OLDUM". kahka536GECEKUSU link' Alıntı:YENİ ÖYE OLDUM
harunhoca link' Alıntı:Harikasiniz bir forum sitesine yeni üye oluyorsunuz, akabinde ilk yaptığınız iş yeni bir konu açmak oluyor ilginç bir cümle ile ve sonrasında başlığın altındaki ilk cümle adeta evrenin sırrını çözüyor "YENİ ÖYE OLDUM". kahka536
harunhoca link' Alıntı:Vallahi Aydın yazmış olduğun üç bini aşkın mesajın içersinde en beğendiğim yorumun bu oldu, tebrik ederim, bu kadar mı cuk oturan bir yorum olur, bravo bravoo
Estağfurullah, kısa, öz, net, nokta atışı idi 14alkissAydn link' Alıntı:Bir egitmenin takdirini alabildiysem cok onure oldum abi tesekkur ederim.